Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok titeket zavar ha nyilvános wc-ben a piszoárnal vizeltek es megbamuljak a farkatokat?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 07:34
1/34 anonim válasza:
zavar, mert nem vagyok homokláda
2/34 A kérdező kommentje:
Minap én s igy jartam egy srác megbamulta es elkezdte verni magának én meg kopni nyelni nem tudtam. De közben végeztem elindultam kifelé erre rácsapott a seggemre.
2017. ápr. 17. 07:38
3/34 anonim válasza:
Alapjában véve nem zavarna, irigykedjen nézze csak, viszont a konkrét eset ami történt veled (elég durva) már nem csak frusztrálna, hanem visszakézből pofán b*sztam volna az illetőt. Szó nincs róla hogy gyűlölném a homokosokat, csinálják a privátban a négy fal között, nélkülem, mert nem vagyok rá kiváncsi.
4/34 A kérdező kommentje:
Tudod az a ciki hogy ahogy rácsapott a seggemre felizgulzam pedig nem izgatnak a Férfiak.
2017. ápr. 17. 07:55
5/34 anonim válasza:
Ezért szoktam fülkében hugyozni
6/34 A kérdező kommentje:
A fülkében is megtudnak lesni nem egy helyen láttam pici lyukat a vaaszfalon amin at lehetett látni a. Masik fülkébe.
2017. ápr. 17. 08:18
7/34 anonim válasza:
Engem is zavar és én is inkább a fülkébe pisilek is ...
8/34 anonim válasza:
A kérdező intenditását tekintve, a kérdés rossz kategóriában van.
9/34 anonim válasza:
azért van itt egy tévhit:
heteró srácok egy az egyben ugyanúgy kíváncsiak h más fiúnak milyen, mekkora stb, csak nem akarnak tőle semmit. ez a különbség. de ettől még megnézik természetesen.
10/34 anonim válasza:
Legalább értitek, mit éreznek a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!