Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srácok titeket zavar ha nyilvános wc-ben a piszoárnal vizeltek es megbamuljak a farkatokat?
engem nem zavar volt hogy sasolták
Igaz a seggmre nem vert
termeszetesen zavar ha egy pali nezi a logos ormanyom....
de ami veled tortent,,,, ra csapna a hatsomra, tudod te en mit csinaltam volna vele? ott helybe kajak eltortem volna az alkapcsat legyen akkarmekkora darab, olyan hirtelen, nagy erovel allon vagtam volna azt se tudja mi van. (meglepetes ereje nagy dolog :) )
Ha nez lesz....arom. A csajokat en is megbamulom ha tehetem, de ha a seg..gemre csapna, akkor a szilankosra tort kezfejevel azt hiszem akadnanak gondjai a kovetkezo hetekben..
Kerdezo: ha teged az felizgatott akkor homar vagy. Nem gond, de ne agyald tul a dolgot, ez nem a te dontesed, ezek tenyek. En nem vagyok, kifejezetten zavar, ha eroltetik ram a tarsasagukban a temat. Ha ezt nem teszik akkor nincs gondom egyel se. Mindenki oda teszi a far..kat ahova akarja/tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!