Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hetero srácok titeket zavar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero srácok titeket zavar ha nyilvános wc-ben a piszoárnal vizeltek es megbamuljak a farkatokat?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 17. 07:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%
na ezt most nem értem. mit éreznek a nők?
2017. ápr. 17. 11:57
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Hol történt a dolog? Ha úgy jobb, írd meg privátban.
2017. ápr. 17. 14:11
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

engem nem zavar volt hogy sasolták

Igaz a seggmre nem vert

2017. ápr. 17. 15:30
 14/34 Dr.LaDePanda ***** válasza:
100%

termeszetesen zavar ha egy pali nezi a logos ormanyom....

de ami veled tortent,,,, ra csapna a hatsomra, tudod te en mit csinaltam volna vele? ott helybe kajak eltortem volna az alkapcsat legyen akkarmekkora darab, olyan hirtelen, nagy erovel allon vagtam volna azt se tudja mi van. (meglepetes ereje nagy dolog :) )

2017. ápr. 23. 19:19
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé zavar, ezért ha lehet inkább fülkében végzem a dolgomat.
2017. máj. 4. 08:09
 16/34 anonim ***** válasza:
75%

Ha nez lesz....arom. A csajokat en is megbamulom ha tehetem, de ha a seg..gemre csapna, akkor a szilankosra tort kezfejevel azt hiszem akadnanak gondjai a kovetkezo hetekben..

Kerdezo: ha teged az felizgatott akkor homar vagy. Nem gond, de ne agyald tul a dolgot, ez nem a te dontesed, ezek tenyek. En nem vagyok, kifejezetten zavar, ha eroltetik ram a tarsasagukban a temat. Ha ezt nem teszik akkor nincs gondom egyel se. Mindenki oda teszi a far..kat ahova akarja/tudja.

2017. máj. 4. 08:22
 17/34 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, igaz sosem vettem észre, hogy megbámulnák.
2017. jún. 1. 05:59
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavar,nézze ha tetszik neki
2017. jún. 1. 06:22
 19/34 anonim válasza:
71%
Nem zavarna.Szinte minden férfi haver-barát-rokon-kollega volt hogy már oda sanditott,meg persze idegenek között is volt jópár.Én is volt hogy megláttam más szerszámát,talán kiváncsiságból oda is pillantottam 1 másodpercre.Ez mind alapvető kiváncsiság,mint ahogy a barátnőm is mesélte hogy uszodában,az öltözőben megnézik egymást diszkréten,összehasonlitás stb. történik.Ha már valaki látszatra bu..i s mondjuk tényleg veri s provokativan figyel,az viszont kifejezetten zavar s volt akit elküldtem a ge..be ezért.Ha meg hozzámérne agyonverném.
2017. jún. 3. 17:00
 20/34 anonim ***** válasza:
21%
izgalmas ezeket a válaszokat olvasni, és remélem csak így írásban nagy a szája egyeseknek, jaj de heteró mindenki hirtelen, aztán az ilyen agresszív heteró-típusoknak inkább ne vájkáljunk nagyon a titkaiban, mert netán meglepetésbe ütközünk (tudok rá nem egy élő példát)
2017. jún. 4. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!