Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom felvetette hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felvetette hogy próbáljuk ki a hármas szexet úgy hogy egy fiú csatlakozzon harmadiknak. Teljesen meg vagyok lepődve. Szerintetek mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Privikre nem válaszolok! Tanács miatt írtam ide kérdést

22L

2016. dec. 15. 18:46
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

a 2 pasinak egyáltalán nem kötelező egymással foglalkoznia, de elkerülhetetlen hogy egymáshoz ne érjenek... Pláne pl. egy DP akció keretén belül. Ezt kell kezelni.

De persze az sem kizárt, hogy az érintés tovább vezet.

2016. dec. 28. 09:14
 32/34 anonim ***** válasza:
Én tegnap ajánlottam a nejemnek a 2 pasi és Ő felállást ! Határozottan elutasította, hogy NEM ! Pedig volt jelentkező fiatal, és középkorú is! Mi 50 felettiek vagyunk. Szerettem volna megnézni egy fiatal srácot, hogy megdolgozza rendesen.Szóval van a barátodban egy kis BI.hajlam, az biztos! Idegennel ez csak szex ! Haverral nem szabad,mert ott lehet utána érzelmi kötődés. 55/f.
2017. jan. 24. 20:40
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben szívesen kipróbálnám. Voltam már egyszerre két férfival, de akkor nem voltam párkapcsolatban.
2017. febr. 22. 13:53
 34/34 anonim ***** válasza:
0%
A barátod burnyák csak titkolja.
2017. okt. 10. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!