Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom felvetette hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felvetette hogy próbáljuk ki a hármas szexet úgy hogy egy fiú csatlakozzon harmadiknak. Teljesen meg vagyok lepődve. Szerintetek mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Privikre nem válaszolok! Tanács miatt írtam ide kérdést

22L

2016. dec. 15. 18:46
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
92%

Nagyon jó felállás!

Gondolom valamelyik barátja lenne.

Menj bele, mert ha ügyesek vagytok, akkor hatalmas élményben lesz részed!

Figyelj arra, hogy egyformán foglalkozz a fiúkkal, mert hamar elhanyagolttá válhat az egyik - ez a te felelősséged!

Arra is készülhetsz, hogy a barátod előállhat azzal, hogy legközelebb meg egy lányt vonjatok be...

De az is érdekes felállás!

2016. dec. 15. 21:14
 12/34 anonim ***** válasza:
45%
Hát az én barátom egyenesen tombolt mikor én véletlenül felvetettem, utána nem is szólt hozzám, majd könnybelábadt szemekkel azt mondta, hogy ő nem tudna rajtam osztozkodni, én az övé vagyok, és senki másé, akkor tudott volna ilyet tenni ha komolytalan lenne a kapcsolat. Nehogy belefuss ezzel valami kis csapdába, hogy megteszitek, majd kiábrándul belőled, mert láthatja, hogy ugyanúgy elmész egy másik pasira is....
2016. dec. 15. 22:31
 13/34 A kérdező kommentje:

Meglepődtem hogy ennyi pozitív válasz érkezett az irányba hogy próbáljam ki.

Nem tudom képes lennék-e rá. Annyit megteszek hogy átgondolom. Végülis egyszer élünk az igaz..

Mindenkinek zöldet adtam :)

2016. dec. 15. 22:45
 14/34 anonim ***** válasza:
88%

Én tapasztalatból írtam amit írtam - nem bántam meg!

12-es voltam

2016. dec. 15. 23:03
 15/34 anonim ***** válasza:

6!

En meg a lanyt dobnam ha a parom not szeretne mert akkor meg a lanyokhoz vonzodik!

Na akkor most hogyan tovabb??

2016. dec. 16. 15:23
 16/34 anonim ***** válasza:
34%

7!

Miert?

Ha ket pitcsa foglalkozna az rendben van??

Azert beszelunk HARMASROL mert ebben a felallasban mindenki mindenkivel kavar, csak sokan fogalomzavarba vannak!

Pl . Te es a 6-os versenyzo!

2016. dec. 16. 15:26
 17/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem normális a barátod ha azt akarja végignézni hogy egy másik fiú megdugja a csaját
2016. dec. 16. 18:51
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Te mit szeretnél, kérdező? Te benne lennél? Mert ha igen, akkor uccu neki...
2016. dec. 17. 13:37
 19/34 pinkpancser ***** válasza:
88%

#16, akkor nem hármas, hanem 2 in 1 :)

Kérdező, ha felajánlotta, akkor gondold át. Ha pedig van rá igényed találtok valakit aki mindkettőtöknek megfelel, akkor hajrá!

2016. dec. 17. 14:52
 20/34 anonim ***** válasza:
35%

Abban meg mi a poen?

A harmas lenyege hogy mindenki mindenkivel foglalkozik!

Ha igy nem jo akkor nem kell eroltetni!!

2016. dec. 17. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!