Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom felvetette hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felvetette hogy próbáljuk ki a hármas szexet úgy hogy egy fiú csatlakozzon harmadiknak. Teljesen meg vagyok lepődve. Szerintetek mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Privikre nem válaszolok! Tanács miatt írtam ide kérdést

22L

2016. dec. 15. 18:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
89%
Gondold át, ha vonz, ha izgat akkor csináljátok, ha nem akkor ne. Mi csináltuk lánnyal is meg fiúval is (nem a fiúk nem foglalkoztak egymással, de a lányok igen) jó volt, fogjuk is még. A szex addig jó míg felnőtt emberek kölcsönös beleegyezésével történik és amíg ez megvany nem számít a résztvevők száma és neme. Nektek kell tudni, hogy mi fér bele.
2016. dec. 27. 10:04
 22/34 anonim ***** válasza:
91%
Két pasival szexelni hatalmas élmény! Ha a barátod vetette fel, akkor nagyon megbízik benned, és nem egy féltékeny tipus. Nem gond ez, ha te is akarod akkor használd ki a lehetőséget. Figyelj arra, hogy az idegen pasival ne foglalkozz többet mint a barátoddal, mindkettőt egyformán kezeld! Készülj fel hatalmas orgazmusokra, és légy bevállalós. Vagy az időpontot, vagy a védekezés módját jól válasszátok meg, mert azt azért jó tudni hogy ki a gyerek apja, tehát nehogy teherbe ess - sok spermának leszel gazdája, de ez nagyszerű érzés.:)
2016. dec. 27. 11:12
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!

Lánnyal is kipróbálnánk. Lehet elkezdünk keresgélni fiút januárban.

Nem leszek senkitől terhes mert gyógyszert szedek.

Ment a zöld!

2016. dec. 27. 14:40
 24/34 anonim ***** válasza:
Hajrá! A tematikus oldalakat szerintem felejtsétek el, ha kerestek a Tindert használjátok, az valamiért működik. :)
2016. dec. 27. 14:53
 25/34 A kérdező kommentje:
Jó hogy mondod. Köszi a tippet kedves vagy ;)
2016. dec. 27. 15:06
 26/34 anonim ***** válasza:
89%
Ja, ami még fontos: ismeretségi körben ne próbálkozzatok mert az emberek többsége nagyon nehezen kezeli ezt a témát (látható azért itt az oldalon is, hogy van aki baromira elítéli ezt és nagyon fel van rajta háborodva, hogy más kivel és hogyan szexel). Emellett az első találkozót publikus helyre beszéljétek meg ami mindenkinek semleges és ne adjatok ki túl sok adatot magatokról az első körökben. Sosem lehet tudni. Vigyázzatok magatokra!
2016. dec. 27. 15:30
 27/34 anonim ***** válasza:
0%

21!

Eleg unalmas es foleg egyoldalu lehetett ha a fiuk nem gerjedtek egymasra csak a lanyok!

Kettos merce..

2016. dec. 27. 15:40
 28/34 anonim ***** válasza:
66%
A #22-es leírása szerint szívesen kipróbálnám a párommal.
2016. dec. 27. 15:44
 29/34 anonim ***** válasza:
100%
27: Milyen kettős mérce?Pont azért próbáltuk ki fiúval is mert kíváncsiak voltunk és én (a fiú) nem akartam álszent lenni és azt mondani, hogy csak lány jöhet (előtte csak lánnyal csináltuk). Kipróbáltuk fiúval is, nem volt rossz, de mivel se a srác se én nem vonzódom a fiúkhoz ezért a páromat kényeztettük, aztán megyegyeztünk abban, hogy inkább négyest, vagy hármasra lányt fogunk keresni mert az a páromnak is, nekem is jobban bejön. Nincs ebben semmi kettős mérce, azt kell csinálni ami jól esik. :)
2016. dec. 27. 19:42
 30/34 A kérdező kommentje:

#26: Köszii a sok tanácsot! Megfogadjuk ha eljutunk odáig hogy lesz olyan pasi aki szimpi mindkettőnknek.:)

Egyébként én sem értem miért lenne kötelező a 2 pasinak is foglalkoznia egymással. Párom is hetero nem akar a másik pasival lenni csak engem kényeztetnének.

Jól írja az utolsó válaszoló! Mindenki úgy csinálja ahogy neki jól esik..

2016. dec. 27. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!