Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek "homoszexuális"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "homoszexuális" dolog férfinak kádban fürdeni?

Figyelt kérdés

Egy barátommal erről vitatkoztunk. Szerinte homoszexuális dolog, szerintem nincs benne semmi langyi dolog, télen tök jó. Ti hogy vagytok vele?

Bocs a kategóriáért, de szerintem ez nagyon sehova se passzol és itt írnak talán legtöbben:)

2016. dec. 12. 23:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Idefigyeljen a te idióta haverod:

Az, hogy valaki kádban vagy zuhanyzóban fürdik, az a lakás adottsága, nem a lakó választása.

1. Milliárdnyi fürdőszoba van a világban, ahova sehogy se férne be egy kád. Ott nem kádban fürdenek.

2. Milliárdnyi fürdőszoba van a világban, amit káddal szereltek, és úgy adták át a beköltözőknek. (A zuhanyzóhelység eleve ismeretlen fogalom a kelet-európai lakáskultúrában.) De például nincs felcsempézve a fal, csak meszelve van. Mert úgy 20 éve a csempe még csak ilyen újgazdag barmok kiváltsága volt, meg most is az. Ha én pl. kifröcsköltem volna a falra a vizet a zuhanyrózsával, anyám kiverte volna a fogaimat. Le kellett ülni a kádban, nem lehetett ott össze-vissza fröcskölni.

3. Még több milliárdnyian élnek fürdőszoba és melegvíz lehetőség nélkül a világban, igen, Magyarországon is. Ott van egy lavór hidegvíz a konyhában, ozt jónapot. Egy generációval korábban a pesti házak udvarra néző lakásaiból is kijárkálás volt a gang végére.

2016. dec. 14. 11:18
 12/12 A kérdező kommentje:

Hú, nem gondoltam volna, hogy egyesekből ekkora indulatot vált ki a kérdés.

Azért szerintem sejthető, hogy nem teljesen komoly a kérdés, a vita sem volt komoly, inkább elnevetgéltünk rajta és jött egy ötlet, hogy írjuk ki kérdésnek.

Nem gondoltam, hogy olyan dolgokat fogunk kapni, mint "

sajnalom szuletesuk napjan , hogy nem a koldokzsinoruk lett a sirbaereszto koteluk"

és "Idefigyeljen a te idióta haverod".

De azért köszi a válaszokat:)

2016. dec. 14. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!