Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?
Nem. Nincs bajom ezekkel a dolgokkal, amíg külső megfigyelő vagyok, kifejezetten érdekel is, szívesen meghallgatom a másikat mi mozgatja benne. De ha szex, akkor nekem szükségem van egy férfias férfi partnerre, egyszerűen mert csak az izgat fel. Még azt se szeretem, ha egy férfi szőrtelenít túlzottan. Szeretem, ha a női férfi nemi jellegek éles kontrasztban vannak szex közben.
De mondom, nem ítélnélek el, csak nem tudnék vonzódni hozzád.
27N
Nem fogadnám el.
Ha nővel akarnék lenni, leszbikus lennék.
De nekem a férfiak tetszenek.
Srác vagyok,a csajok érdekelnek,fiúkkal sosem feküdnék le.
Viszont nagyon élvezném ha egy laza,nyitott lány beöltöztetne szexi,fényes,feszes latex,vagy lakk leggingsbe,vagy egész testet befedő csaj cuccokba,fűzőbe,kisminkelne,parókát adna rám,és magassarkú cipőt,és lányként kezelne fullra,aztán szeretkeznénk egy jót. :))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!