Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, el tudnátok fogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?

Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F

2016. júl. 5. 03:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
100%
Köszi ezt a rohadt jó ötletet utolsó:D
2018. jún. 12. 14:32
 52/63 anonim ***** válasza:
92%

Nem. Nincs bajom ezekkel a dolgokkal, amíg külső megfigyelő vagyok, kifejezetten érdekel is, szívesen meghallgatom a másikat mi mozgatja benne. De ha szex, akkor nekem szükségem van egy férfias férfi partnerre, egyszerűen mert csak az izgat fel. Még azt se szeretem, ha egy férfi szőrtelenít túlzottan. Szeretem, ha a női férfi nemi jellegek éles kontrasztban vannak szex közben.

De mondom, nem ítélnélek el, csak nem tudnék vonzódni hozzád.

27N

2018. jún. 12. 14:59
 53/63 anonim ***** válasza:
72%

Nem fogadnám el.

Ha nővel akarnék lenni, leszbikus lennék.

De nekem a férfiak tetszenek.

2018. júl. 14. 10:19
 54/63 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm, aki kifejezetten élvezte hogy egyforma bugyink van, és mindig egyformát veszünk fel. Legjobban akkor indult be, ha rólam a bugyi csak a behatolás előtt került le, de az is csak úgy hogy az elejét lecibálta rólam. Sajnos a múlt...
2018. dec. 30. 15:46
 55/63 anonim ***** válasza:
100%
miután biszexuális vagyok, még örülnék is neki ;)
2019. jan. 2. 21:50
 56/63 anonim válasza:
100%
Nekem kifejezetten tetszene. :)
2019. júl. 3. 15:04
 57/63 anonim ***** válasza:
Nem
2019. aug. 18. 04:53
 58/63 anonim válasza:
63%

Srác vagyok,a csajok érdekelnek,fiúkkal sosem feküdnék le.

Viszont nagyon élvezném ha egy laza,nyitott lány beöltöztetne szexi,fényes,feszes latex,vagy lakk leggingsbe,vagy egész testet befedő csaj cuccokba,fűzőbe,kisminkelne,parókát adna rám,és magassarkú cipőt,és lányként kezelne fullra,aztán szeretkeznénk egy jót. :))))))

2019. okt. 24. 12:50
 59/63 anonim válasza:
Szívesen leveleznék olyan lányokkal akiket vonz ha egy srác lánnyá alakul. :))
2019. okt. 26. 15:59
 60/63 anonim válasza:
58/59: Nagyon egyetértek veled.
2019. okt. 27. 21:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!