Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, el tudnátok fogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?

Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F

2016. júl. 5. 03:59
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudnam elfogadni..kiakasztana, ha a ferjem jobb no lenne mint en😁
2016. júl. 5. 08:17
 2/63 anonim ***** válasza:
92%
Hogy párkapcsolatban zavarna e, azt nem tudom, biztos furi lenne.
2016. júl. 5. 09:12
 3/63 anonim ***** válasza:
95%

igen, ha ezen kívül férfiasnak találom.

láttad a dán lányt?

2016. júl. 5. 09:25
 4/63 A kérdező kommentje:
Még nem :) de utána néztem és majd megnézem :D
2016. júl. 5. 09:47
 5/63 anonim ***** válasza:
73%
Igen, és elvárnám, hogy avasson be, mert engem is érdekel, hogy milyen ez a fiúknak. :D De akkor álljon már jól is neki, mert van aki inkább nevetségesre veszi a figurát! Szóval ne az legyen, hogy a szexi bugyi alól kilóg egy jeti szőrös lába meg ilyenek...
2016. júl. 5. 15:53
 6/63 anonim ***** válasza:
85%
Én ilyen kapcsolatban voltam, de ráment a házasságunk. Próbáltam támogatni mindenben, de egy idő után a rendes szex csökkenni kezdett, majd eltűnt, mert már csak az izgatta, hogy nőnek öltözzön. Az ilyen férfi egy nárcisztikus, sérült lélek és nem való komoly kapcsolatra, házasságra. Ez a tapasztalatom, kívánom, hogy a te életedben máshogy süljön el a dolog.
2016. júl. 5. 21:59
 7/63 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok annyira "függő" h még az ágyba is nőként bújjak :)
2016. júl. 9. 18:56
 8/63 anonim ***** válasza:
92%
Jobban örülnék, ha inkább crossmotoros lenne
2016. júl. 22. 11:37
 9/63 anonim ***** válasza:
53%
Elfogadom, mert a párom is ilyen. Nekem tetszik, ahogy csinálja. Én segítek neki öltözni, sminkelni. Igaz néha a bugyikon harisnyanadrágokon összeveszünk, hogy az kié, de ez nők közt előfordul. És amikor nő, akkor sokkal jobb férfi. Megértő, toleráns velem. Ő a legjobb barátnőm.
2016. aug. 27. 10:14
 10/63 anonim ***** válasza:
42%
Elfogadom! Néha jobb nő mint én.
2016. aug. 27. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!