Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?
Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F2016. júl. 5. 03:59
11/63 anonim válasza:
Ha a párom előttem mászkálna női ruhában, utána nem tudnék férfiként nézni rá
12/63 anonim válasza:
Én először körberöhögném, aztán mikor rájönnék, hogy ez most komoly dolog, villámgyorsan távoznék az életéből.
26N
13/63 anonim válasza:
férfiként mondom h beszéltem pár ilyen személlyel és tök érdekes h hogyan élik meg ezt a dolgot :D szivesen találkoznék velük
14/63 anonim válasza:
Én nem vagyok crossdresser, engem kizárólag a női bugyi viselése izgat fel, és abban maszturbálni. Rengeteg tangát és normál bugyit vásároltam már magamnak, de van, hogy a páromét is elcsenem.
15/63 anonim válasza:
Én ezt nem fogadnám el a páromtól. Nem haragudnék rá, csak nem lenne a párom..
16/63 anonim válasza:
Már elnézést, de most ez komoly? Szóval akik beírnak h vágyat éreznek bármilyen női ruhát felvenni férfi léttükre, ill. a nők akik ezt tolerálják, sőt ilyen személlyel élnek házasságban v kapcsolatban ??? Ez most komoly ??? Mi ez a beteg állatság már meg ???? :OOO
17/63 anonim válasza:
Én crossdresser vagyok,valójában transzexuális,ez az idenditásom ami nem azonos az orientciómal ami biszexuális.Az én barátnőm elfogadja sőt direkt ilyet keresett mint én,de nagyon nehezen találtuk meg egymást.Egyszer már elváltam e miatt 10 év után.Sok nőt izgat ez szexuálisan de nem vállalnak fel ilyen párt.
18/63 anonim válasza:
Én eddig sajnos nem sok nővel találkoztam, akit izgatott volna, ha szex közben az ő bugyija van rajtam.
19/63 anonim válasza:
Elfogadom, gyakoroljuk. Jókat leszbizünk, vagy úgy vagyunk mint két jó barátnő. Végülis ő a legjobb barátnőm.
20/63 anonim válasza:
Nem tudnám elfogadni szerintem😊 Mivel eléggé a férfiakhoz vonzódom és nekem fontos hogy tényleg férfiasan nézzen ki,viselkedjen. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!