Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, el tudnátok fogadni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?

Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F

2016. júl. 5. 03:59
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
76%
Ha a párom előttem mászkálna női ruhában, utána nem tudnék férfiként nézni rá
2016. szept. 18. 14:50
 12/63 anonim válasza:
56%

Én először körberöhögném, aztán mikor rájönnék, hogy ez most komoly dolog, villámgyorsan távoznék az életéből.

26N

2016. szept. 25. 20:01
 13/63 anonim ***** válasza:
44%
férfiként mondom h beszéltem pár ilyen személlyel és tök érdekes h hogyan élik meg ezt a dolgot :D szivesen találkoznék velük
2016. okt. 3. 05:43
 14/63 anonim ***** válasza:
70%
Én nem vagyok crossdresser, engem kizárólag a női bugyi viselése izgat fel, és abban maszturbálni. Rengeteg tangát és normál bugyit vásároltam már magamnak, de van, hogy a páromét is elcsenem.
2016. okt. 3. 08:23
 15/63 anonim ***** válasza:
61%
Én ezt nem fogadnám el a páromtól. Nem haragudnék rá, csak nem lenne a párom..
2016. okt. 3. 09:00
 16/63 anonim válasza:
25%
Már elnézést, de most ez komoly? Szóval akik beírnak h vágyat éreznek bármilyen női ruhát felvenni férfi léttükre, ill. a nők akik ezt tolerálják, sőt ilyen személlyel élnek házasságban v kapcsolatban ??? Ez most komoly ??? Mi ez a beteg állatság már meg ???? :OOO
2016. okt. 3. 09:22
 17/63 anonim ***** válasza:
94%
Én crossdresser vagyok,valójában transzexuális,ez az idenditásom ami nem azonos az orientciómal ami biszexuális.Az én barátnőm elfogadja sőt direkt ilyet keresett mint én,de nagyon nehezen találtuk meg egymást.Egyszer már elváltam e miatt 10 év után.Sok nőt izgat ez szexuálisan de nem vállalnak fel ilyen párt.
2016. okt. 3. 10:53
 18/63 anonim ***** válasza:
57%
Én eddig sajnos nem sok nővel találkoztam, akit izgatott volna, ha szex közben az ő bugyija van rajtam.
2016. okt. 3. 11:57
 19/63 anonim ***** válasza:
93%
Elfogadom, gyakoroljuk. Jókat leszbizünk, vagy úgy vagyunk mint két jó barátnő. Végülis ő a legjobb barátnőm.
2016. okt. 3. 18:39
 20/63 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudnám elfogadni szerintem😊 Mivel eléggé a férfiakhoz vonzódom és nekem fontos hogy tényleg férfiasan nézzen ki,viselkedjen. 😊
2016. okt. 27. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!