Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudnátok fogadni ha a páratok crossdresser lenne (néha női ruhákat venne fel fiúként)?
Figyelt kérdés
Persze nem utcára, hanem igazából csa is a 4 fal között. A saját testével meg van elégedve... és egyáltalán nincsenek transszexuális vágyai!! csak néha "át változik" női ruhákkal. 20/F2016. júl. 5. 03:59
22/63 anonim válasza:
Azonnal kitennem es elhajtanam a francba. Lehet bele is rugnek elotte, szanalmas.
23/63 anonim válasza:
Engem sokszor az is zavar, ha egy pasi többet áll a tükör előtt, mint én, vagy gyantáztatja a lábát... A férfi legyen férfias. Ha kiderülne, hogy a párom nőnek öltözik időnként, feltehetően csökkenne a szexuális érdeklődésem irányában, és rövid úton vége lenne a dolognak.
Azt el tudom képzelni, hogy fülig szerelmesen megtűrném, de amint elszáll a rózsaszín ködfelhő, valószínűleg rámenne a kapcsolat... Szerintem a legtöbb normál hetero nő hasonlóan vélekedne. De mondjuk egy biszex már más kérdés (de ezt inkább tőlük kell kérdezni), vagy biztos van olyan nő, akinek ez a fétise.
24/63 anonim válasza:
Én nem tudnám elfogadni. Nem lennék mérges, de utána már nem tudnék igazi férfiként nézni rá.
25/63 anonim válasza:
Mi a párommal néha megcsináljuk,hogy szeretkezés előtt alsót cserélünk.Ő a boxeremet veszi fel,én meg a bugyiját.Izgatónak tartjuk mindketten.Ha abban is alszunk akkor reggel az én boxerembe folyik a sperma.
26/63 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egészséges heteroszexuális férfi ilyenre vetemedne...Kiszaladnék a világból, ha ilyennel állna elő :D
27/63 anonim válasza:
Én csak a barátnőm bugyiját szoktam alkalmanként felvenni, mert nagyon izgató viselni a bugyiját, más női ruha nem izgat.
28/63 anonim válasza:
őszintén: nem. nem tartom teljesen normális dolognak ezt.
29/63 anonim válasza:
A sok "ez nem normális" beírónak: nálatok amúgy MINDEN normális? Kötve hiszem...
30/63 anonim válasza:
tompika: igen, nálam minden normális:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!