Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez miért van? Csak én vagyok így?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez miért van? Csak én vagyok így?

Figyelt kérdés

A mostani tini fiukal nem lehet normalisan ismerkedni mert az osszes olyan gyerekes hogy hihetetlen .. ha komoly kapcsolatrol van szo ha csak par ejszakas kalandokrol ..

18/l

2016. jún. 17. 23:36
 1/7 Titok 20+/f ***** válasza:
Nem mind olyan vannak kivételek!!!
2016. jún. 17. 23:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Próbálkozz idősebbekkel. Az is lehet, hogy csak rossz társaságba keresgélsz.
2016. jún. 17. 23:40
 3/7 anonim válasza:
Vagy csak sok a hulye..ugye?
2016. jún. 17. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem haltak ki a normális pasik, ahogy a normális nők sem.

A baj csak az, hogy a bunkók hangosabbak, és feltűnőbbek.

2016. jún. 17. 23:48
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Idősebbekkel nem ajánlom, mert te csak olyan érettnek és komolynak érzed magad, de egyáltalán nem vagy még az. Ebben a korban minden tini lány eljátssza, hogy neki 25 éves pasi kell, mert a korosztálya gyerekes. Te is az vagy, csak épp nem a baromkodásban, hülyéskedésben mutatkozik meg, hanem más dolgokban.
2016. jún. 17. 23:53
 6/7 anonim ***** válasza:

Majd 20 éve is ez volt a lányok 90%-nál.

Az érettségi bankettemen a legtöbb lányt a 25-33 közötti pasija várta, mi meg gyűlöltük őket, mert, hogy "miért kell nekik idősebb pasi, mi is vagyunk olyan jók".

Utólag azt látom, tényleg marha gyerekesek voltunk :)

(pár éve álltam a dolog másik oldalán egy haver összejött egy 18 éves lánnyal 32 évesen, és előkerültek a barátnők is... az is érdekes élmény volt, de megétem, hogy miért nem a saját korosztályban keresgéltek mlg akkor is, ha a 30+ talán már túl sok)

2016. jún. 18. 08:18
 7/7 anonim válasza:

Mi a kukiért irtad ezt ide?

Ez nem szexhez kapcsolodik amit te irtál

2016. jún. 19. 22:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!