Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar hatni a sildena...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar hatni a sildenafil 50mg tabletta ?

Figyelt kérdés

Irattam úgy 1,5honapja a haziorvosommal 50mg kiszerelésű sildefil tablettát.

Ez a 1,5honap alatt kb a 3.tabletta de egyik se hatott. És ez borzasztóan bosszantó. Sajnos akármilyen intenzív inger hatására sem jelentkezett még 1,5-2 órán belül sem a hatása, illetve se arc pirosodás sem orrdugulás sem.

Először csak a negyedét vettem egy egésznek de semmi hatása nem volt.

Majd kb 2 héttel később a felét.

Most pár napja egy egészet de a 2. szemtől már csak a szívemet teszi tönkre úgy érzem.

Előtte 4-5 órával természetesen ettem de nem zsirosat.

Illet se kávét sem alkoholt nem fogyasztottam jóval előtte .

Szóval a kérdésem.

Hogyan kell fogyasztani ezt a fajta gyógyszert, hogy tényleg hatásos legyen ?

Esetleg ha a vérnyomásom szökik fel és valóban semmi értelme az egésznek akkor mik ennek a helyettesítői amit orvos is ki írhat vényre ?

nov. 16. 03:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy szervi oka van annak, hogy nem hat. Spontan vagy reggeli merevedesed sincs? Amennyiben nincs akkor kene egy fizikai kivizsgalas.
nov. 16. 05:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Használj 100 mg-ost.Lesz egy kis vérnyomás növekedés,de ki bánja?Nekem bevált.+70 F
nov. 16. 06:01
 3/5 anonim ***** válasza:
Én a 100 MG Pfizert használom, eredeti orvos által felirtat. Kb. 2 hónapja azt vettem észre, hogy csökkent a hatása. Eddig mindig egy felet vettem be és tökéletes volt még másnap is. Most hiába veszek be egy egésszet, nem ugyanaz a hatás mint régebb. Az lehetséges, hogy a gyogszertárakba is ejutottak a hamisítványok?
nov. 16. 10:20
 4/5 jogászpapa ***** válasza:

Éhgyomorra kell bevinni - sok vízzel.

25 mg-nak elégnek kellene lennie!

Nem szabad alkoholt és koffeint sem inni mellé.

Kb. 1 óra múlva hatnia kell.

Mellékhatásként brutális fejfájás, arcpirosodás lehet - úgyhogy óvatosan!

Önmagában nem okoz merevedést: stimulálás, ingerlés akkor is kell!

nov. 21. 03:00
 5/5 A kérdező kommentje:

Mennyi az a sok víz ? Fél liter mondjuk ?

Éhgyomorra nem bírom be venni mivel esténként/ késő délután veszem be.

Szóval azt megoldani csak úgy tudnám ha 4-5 órával minimum nem ennék ?

nov. 24. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!