Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Valaki szedett már sildenafil...

Valaki szedett már sildenafil teva 50MG tablettát? Milyen hatása volt?

Figyelt kérdés

Háziorvossal irattam vényre potencianövelőt.

Említettem számára, hogy se vérnyomás, se keringés illetve semmiféle szívbetegségem nincs.

Pusztán csak ritkán szeretném használni.

A házi orvos így a sildenafil teva 50mg- os készítményt ajánlotta/felírta.

A helyzet az, hogy sokat dolgozom egy nap.

Sok a depresszió faktor az életemben azért a nap 90%-ban joformán idegeskedem stresszes vagyok.

Ezért ilyenkor 2-3alkalommal egy évben be veszem és megszűnik magától e téren a probléma.

Egyébként 2éve kb áll fent a probléma.

Lényeg ami a lényeg, hogy aznap be is vettem egy egész szemet de stresszes voltam kissé, nem hatott a gyógyszer 1óra elteltével sem.

Általánoságban a "sildenafil" származékoktól bevétel után orrdugulás, arc pirosodásom van kb 30perc elteltével.

És 40perc után jelentkezik is azonnal 2-3orán át biztos.

Legalább is a kamagra 100mg-os kiszemeléstől biztosan. ( de azt a doki valamiért nem akarta ki írni )

Most pedig semmi hatása nem volt a készítménynek.

Tehát sem az orrom nem dugult el sem az arcom nem pirosodott ki és nemi inger hatására sem lett nagyobb vagy akár robusztusabb merevedésem mint igazából gyógyszer nélkül. Mintha max valami c-vitamint vettem volna be.

Szintúgy hamar elélveztem, aztán már tényleg semmi hatását nem éreztem utólag még órák elteltével sem.

Előtte 3-4órrával ettem kiadósan de nem zsírosat.

Kávét aznap délután 1óra körül ittam szóval ezekre sem tudnám fogi.

A kérdés hogy velem van a baj ? Vagy csak gyógyszert kellene váltatnom a dokival?

Egyáltalán milyen másik "tadafil, sildenafil" készítmény létezik amit igy szóban háziorvosos ki írhat a felhőbe, illetve abszolút biztos hatású is?

okt. 25. 07:40
 1/3 anonim ***** válasza:

A baj nem a készítménnyel van, hanem bocs, de veled, vagyis inkább a munkáddal.

Az hogy állandóan rengeteget dolgozol és stresszes is vagy szinte folyton, az nem csak a merevedésnek nem tesz jót, hanem úgy az egész testednek rossz. Lehet hogy még máshol nincs hatása, de később lesz ha így folytatod tovább.

Amit javasolnék, hogy vagy válts munkát, vagy találj valami elfogalaltságot, amivel levezeted a stresszt. A sportolást javasolnám, mert mert levezeti a stresszt és a keringésnek is jót tesz, ami növelheti a merevedést is.

A korai magömlést/hamar elélvezést pedig nem a kamagra vagy bármilyen más gyógyszer oldja meg, mivel erre nincs hatással, nem gátolja az ingerületvivő receptorok, hanem neked kell megtanulni ezt fejben kontrollálni vagy más módszert alkalmazni, pl kiveszed és addig szájjal izgatod a partnered amíg az inger el nem múlik stb stb.

A nincs semmilyen szív vagy más szervi bajod részre pedig annyit, hogy kivizsgálás nélkül ilyet azért nem biztos hogy kijelentenék. Nekem is magas vérnyomásom volt, és fel sem tűnt.

okt. 25. 08:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyilván mindenki okos, hogy "de szüntesd meg a problémát" de ez nem így működik... Én is ugyan ezt szedem. A szervezet hozzá szokik. Vagy pedig nem ittal hozzá elég vizet, vagy alkoholt ittal vagy sok koffeint. Ezek befolyásolják
okt. 25. 09:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahhoz kell nő is és akkor van hatása, recskánál nem segít!!!
okt. 25. 13:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!