Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Már régóta le fekszik velem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már régóta le fekszik velem a feleségem mert nem mer és fél nemet mondani.Ő nem élvezi meg kérdeztem a chatgpt tegnap azt mondta jogilag is következményem lehet ebből ezt azt jelenti fel is jelenthet? De nekem minden másnap kell a szex.

Figyelt kérdés
Házasság

nov. 16. 07:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%

Lehet hogy nem is kérdeztél rosszat.

Ki tudja a me too mozgalom hol áll meg.

nov. 16. 07:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés, ha olyan a párod és közted a viszony ebből még bajod is lehet. Mondhatja azt pl hogy ez erőszak volt. Más kérdés, hogy ha a nejem nem kívánja a szexet (ez nekem sem tetszene) nos akkor nem szexelek vele. De csak azért, mert én úgy nem szeretem a szexet, hogy csak nekem legyen jó. Na dehát amennyi ember annyi élet...
nov. 16. 08:34
 3/11 anonim ***** válasza:
20%

Csak akkor jelenthet fel erőszakért, ha kik is mondja azt, hogy "Nem" nem akar szexet, de te meg rámászol ennek ellenére is.

Ha nem mond semmit , akkor te honnan tudhatnád, hogy mit akar

nov. 16. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
64%

Lehet belőle gondod ha ki is mondja hogy nem akar és ennek ellenére te mégis ráerölteted.

Jobb lenne talán megbeszélni vele hogy ő miért nem akar szexelni és mit tudnál tenni hogy neki is jó legyen.

nov. 16. 08:50
 5/11 anonim ***** válasza:
71%

Jogilag, neki kell kimondani a nem szót! Természetesen, ha az ő érzelmileg, megvan félemlítve ezesetben jogilag nem áll meg! Mert a szexuális erőszaknak ez már a nem fizikális része! Mert a kényszerítés, zsarolás, megfélemlítéssel verbálisan vagy bármilyen nem fizikális módon is már a szexuális erőszak részét képezik. A "sértettnek teljes és ép tudatában kell hogy legyen. Ez vonatkozik arra is ha bármilyen eszméletvesztéssel járó betegséggel él az illető, úgy mint autista, epilepszia, cukorbetegség és ehhez hasonlók. Ergo ha nem meri kimondani mert fél tőled kérdező, ezt már egy jó ügyvéd ki is tudja használni. Amit leírtam, csak tapasztalat, és senkinek ne adjon alapot, és te is keress egy dugópajtit a feleséged helyett!

Megjegyzés!

Nekem nem lenne gyomrom úgy szexelni a partneremmel, hogy tudatában vagyok annak hogy "csak organikusan van jelen, ergo mint egy fejlett dugóürobot!

nov. 16. 09:42
 6/11 anonim ***** válasza:

"5vagyok.

Már jogilag megkérdőjelezhető a cselekedeted, mert tudatában vagy annak hogy ő nemakarja, csak kényszerből teszi, hogy mielőbb békén hagyd! Keress mást!

nov. 16. 09:47
 7/11 A kérdező kommentje:
És ha el mondja minden alkalom után hogy nem akarja,Azt mondta már undora van tőle és ezért nem tudja élvezni, És undora van minden testi kontaktustol, De nekem szükségem van szexre.
nov. 16. 10:09
 8/11 anonim ***** válasza:

Ha undorodik akkor bizony nincs mit tenni. Békén kell hagyni.

Prosti, szerető vagy válás.

Ha feljelentés többel kötöd be.

Meg kell beszélnetek.

nov. 16. 10:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudva figyelmen kívül hagyod az ő érdekeit, akkor nem szereted igazán, hanem egy komfortzónát fokozó tárgyként kezeled, amely körülmény jogos alapot szolgáltat arra, hogy újragondold a házasságod értelmét.

Az is tét, hogy tönkre akarod-e tenni tudatosan egy másik ember életét vagy sem, - ezzel a lelkiismeretednek kell elszámolnod idővel.

nov. 16. 11:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor talán el kellene vàlni ,és màs nőt dugni ..
nov. 16. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!