Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog eljönni a lecsillapodás?
Figyelt kérdés
A szexuális vágyak mikor csillapodnak le végre? 50 éves korra várható hogy elmúlik?nov. 16. 08:42
1/8 anonim válasza:
Sok infót nem adtál. Talán igen talán nem.
2/8 anonim válasza:
Abszolút lejjebb megy a nemi görcs 50-re (főleg, ha a nő, akit feleségül vettél, nem akar szexelni), ami azért jó, mert sokkal kiegyensúlyozottabb, megfontoltabb, bölcsebb leszel, nem a fszod irányít, nem akarsz minden jó nőt megbszni, nem arra megy minden energiád, hogy a bugyijába juss, elengeded ezeket a dolgokat, ami jön, jön, ami nem jön, nem jön.
3/8 anonim válasza:
53 leszek lassan. Nem mondom, hogy olyan vagyok mint 30 évesen,de elég gyakran jut eszembe a szex. A páromnak már ritkábban,ami annyira nem is zavaró,mert vele már minden megszokottá vált,de más nőkkel elképzelek dolgokat.
4/8 anonim válasza:
A párom 50, és már kevesebb igénye van. És nekem is. De hogy a fejében mi játszódik, esetleg én vagyok kevésbé vonzó, vagy neki nem kell annyiszor, azt nem tudom. Mivel én nő vagyok.
6/8 jogászpapa válasza:
A férfiak a nemzőképességüket a sírba viszik, tehát nem múlik el, legfeljebb csökken a vágy.
A Kóbornak 64 évesen is született gyereke...
7/8 Senior Séf válasza:
Engem 62 évesen ért utol a vágytalanság békéje.
8/8 anonim válasza:
Nekem férfiként 50 évesen jött el. Párkapcsolatban élek és akkor a párommal már 7 éve nem volt szex és semmilyen intimitás. Lelki okai is vannak. Rengeteg visszautasítás, stb. Még most is sokszor áll a bré reggelente de ez már inkább zavaró és kifejezetten idegesítő. A szexuális érdeklődésem tízes skálán úgy 0 és 2 között mozog.
53 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!