Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen úgy szexelni, hogy közben joghúrtot öntözök az egész testemre (mindenhova, meg a páromnak is), és lenyalogatjuk egymásról?
Figyelt kérdés
Szeretném kipróbálni.2008. szept. 26. 14:24
1/8 anonim válasza:
az csak tőletek függ...van aki izgatónak tartja van aki undorodik a gondolattól is
2/8 anonim válasza:
hát milyen lenne?joghurt ízű!!hogy nektek izgató e azt csak ti tudjátok majd.
3/8 anonim válasza:
Nekünk a csokiöntet jobban bevált. ;)
4/8 anonim válasza:
menj má a köcsög kérdéseddel...ez undorító:)
5/8 anonim válasza:
nálunk a cukrozott sűrített tej vált be:))
6/8 anonim válasza:
Tudom, hogy maradi vagyok, de 1 nagy somlói, aztán jöhet a mehet!
7/8 anonim válasza:
Szerintem is csak egyénfüggő a dolog, van aki élvezi, van aki nekem. Nekünk mondjuk a csokipuding vált be a párommal, szerintem nagyon izgató.
8/8 anonim válasza:
Mi egyszer kiprobaltuk ezt a joghurtos temat, de nem elszomoritaskent mondom, lehet hogy csak mi voltunk a benak, de iszonyatosan nagy rohogesbe fulladt, mert a gyumolcsos joghurttol beindult a nyaltermeles de annyira, hogy utana mar egy csok is viccesen alakult, raadasul nem tudtuk 100szazalekosan lenyalni az egeszet igy utana a ragacsos lepedoben fetrengtunk :) :) :)
De poennak jo volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!