Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jó, ha a gyermekne...

Szerintetek jó, ha a gyermeknek van egy kedvenc plüsse, amit mindenhova magával visz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 16:19
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Jó, nem jó, ezt nem te döntöd el. Ha egyszer kiválasztja, onnéttól nincs mese. :) Nálunk is van egy kutyus és rettegek, hogy elhagyjuk valahol.
2011. szept. 6. 16:30
 2/17 anonim ***** válasza:
Az csak a gyereknek jó, neked csak annyi, hogy mindig figyelhetsz rá, otthon ne felejtse, el ne hagyja valahol, és ha elveszíti akkor a föld alól is be kell szerezni egy ugyanolyat.
2011. szept. 6. 16:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jó. A gyerekek 99%-nak van kedvence, ez lehet takaró, plüss, rongyi, baba, bármi.

Az én kisfiamnak két nagy kedvence van, egy oroszlános rongyi és egy plüss nyúl. Ezek nélkül el se alszik. Tény, a mosásba el kell lopni, viszont azonnali vígaszeszközök is.

2011. szept. 6. 16:36
 4/17 anonim ***** válasza:
A legtöbb gyereknek van kedvenc plüsse, babája, kisautója stb. Nálunk is egy aranyos plüssmacival alszik el, és ezt bárhol "be tudom vetni" az ügy érdekében:)
2011. szept. 6. 16:38
 5/17 anonim ***** válasza:
Én akartam, hogy legyen a lányomnak, de neki nincs. Úgy látszik, neki nincs erre szüksége (3 éves lesz). Legalább nem kell figyelnem rá, és nem kell plusz egy darabot tartani tartalékba, ha elveszik :))
2011. szept. 6. 16:39
 6/17 anonim ***** válasza:
A kisfiamnak egy rózsaszín nyuszija van és viszi mindenhova.
2011. szept. 6. 16:42
 7/17 anonim ***** válasza:

öcsém kiskorában sokat volt kórházban, neki volt egy műanyag szöszi babája, anélkül nem aludt el, mindig vonszolta magával - a végén már fél szeme, fél karja hiányzott, csomókban lógott a haja, stb, de akkor is imádta - a cserebabát egyből kiszúrta mindig, nem kellett neki, csak az "eredeti"

kisfiamnál próbáltam alvós rongyot, plüsst, valamit bevezetni, de nem kellett neki - 2,5 éves és nem ragaszkodik semmi ilyesmihez, már nem is fog

szóval a gyerek dönt, jó vagy sem, nem rajtad múlik a dolog:)

2011. szept. 6. 16:50
 8/17 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak 4 alvókája van igaz csak akkor viszi ha máshol alszik, de akkor mind a négyet. És kimosni sem szabad őket, mert akkor már nem olyan pedig már 5 éves
2011. szept. 6. 20:36
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Lányom 2év9hós, 7 hós kora óta van egy elefántos morzsikendője, azzal alszik, itthon sokat játszik vele. De 1 év körül megtanítottam neki, hogy fáni nem jöhet ki a lakásból. Letettük fánit az ajtóba, integettünk neki. Az elején volt sírás, hogy nem jöhet velünk, de megszokta.

Én nem akartam kockáztatni, hogy esetleg elhagyjuk a játszótéren v kidobja véletlen a babakocsiból v bármi.

Fáni mindig itthon van. Csak akkor jön velünk, ha orvoshoz megyünk v ha tudom, hogy máshol fog aludni.

Van egyébként egy ÁLfánink is, de azt nem szereti.

Fánihoz nagyon ragaszkodik. Szerintem jó, mert megnyugtatja.

2011. szept. 6. 20:43
 10/17 anonim ***** válasza:

Én is szerettem volna, ha van a fiamnak ilyen kedvence, de nem lett.

Mindkettőnek van jó és rossz oldala is, úgyhogy annyira azért nem bánkódom, nekem sem volt, mégis felnőttem. :)

2011. szept. 6. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!