Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek jó, ha a gyermekne...

Szerintetek jó, ha a gyermeknek van egy kedvenc plüsse, amit mindenhova magával visz?

Figyelt kérdés
2011. szept. 6. 16:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Álfáni....ez tetszik! :-))
2011. szept. 6. 22:09
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat!

Azért kérdeztem, mert a 10 hónapos fiamnak nincsen kedvence és nem tudom, hogy próbáljak-e "ráerőltetni" vmi kedvencet! Azért szeretném, mert már 5 hónapja cicin alszik! Ha kiveszem a szájából felébred!!! Ezt szeretném kiváltani! A másik ok pedig, hogy 2-3 napja észrevettem, hogy elkezdett a cicimmel játszani! Az egyikből szopik és a másik bimbómat fogja, ölelgeti! Ezért arra gondoltam, hogy most talán elfogadna vmi kedvencet....

2011. szept. 7. 10:24
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy a cicit kiválthatod egy plüssállattal, de próbáld meg. Én úgy csináltam, hogy alvásnál mindig betettem az ágyába 2-3 ilyen morzsi kendőt, és pár hét elteltével már úgy kelt fel, hogy az egyiket mindig megtalálta és azt szorongatta. Végül abból a háromból az egyik lett a kedvence.
2011. szept. 7. 10:51
 14/17 anonim ***** válasza:

A fánis/álfánis válaszoló vagyok.

A kisebbikem most 10 hós, ő is mindig cicin aludt el és közben dörzsizett egy textilpelust. Leszoktattam róla, hogy a cicin aludjon el, egyszerűen nem engedtem, mindig felébresztettem. Most úgy altatom, hogy melléfekszem, simizem a hátát és halkan duruzsolva suttogok neki. Próbáltam mellétenni textilpelust, hogy dörzsizhesse, de így nem kell neki.

Ez most volt nemrég, kb 3 hete alszik így, hogy nem cicin, hanem a melléfekvős módszerrel, és tök jól beválik!!!

Nem akartam, hogy csak cicin tudjon elaludni, azért szoktattam le róla. Semmi baja, ugyanúgy elalszik :) Minden sírás nélkül át tudtam szoktatni :)

Valami olyat adj a babádnak, amin a te illatod van, ha fleébred,akkor egyből téged érezzen.

2011. szept. 7. 13:07
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszaitokat! Már próbáltam, hogy az én illatomat viselő textil pelus mellette van (volt, hogy 3 hétig ki se mertem mosni), de nem jött be!

Utolsó hozzászóló: tetszik az átszoktató módszered, de én fekve szoptatok. Szerinted így is működne a módszer? És az éjszakákat végig aludná a fiam? Előre is köszönöm válaszod!

2011. szept. 7. 21:14
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lehet.

Vedd ki a szájából a cicit, és maradj mellette, amíg el nem alszik.

Enyém most nyugodtan alszik éjjel. Egyszer szokott ébredni, akkor teát v vizet adok neki cumisüvegből, de vissza is alszik egyből. Kicsit ölbeveszem, megbabázom, megnyugtatom. Így nem kell neki cici, hiszen most még többet ölelem :)

2011. szept. 8. 07:55
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod!

Én nem mertem cumisüvegből eddig éjjel innivalót adni neki, mert a védőnő azt mondta, hogy ha megteszem még 3 évesen is fel fog kelni éjjel inni!

De mindenképpen kipróbálom a módszeredet!

Szép napot Neked!

2011. szept. 9. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!