Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kb egy hétig nem élvezek el, akkor éjszaka lesz magömlésem. Ez mindenkivel így van? Vagy mitől van ez?
Az elég durva. Serdülőkorban azért kellett volna, hogy legyen. Nekem még akkor is be-becsúszott, ha csak 2-3 napja nem vertem ki.
én nem emlékszem, hogy lett volna spontán nekem, bár én naponta kiverem, van hogy többször is :D
30f
Mindenkinek más a tesztoszteron szintje. Ez olyan ,hogy teljesen normális ha egy lánynak az első menstruációja 12 évesen vagy pl 15 évesen történik. Akinek a tesztoszteron szintje magasabb, annak gyakrabban lesz, éjszakai magömlése. S mivel ennek a szintje tini-korban a legnagyobb így ezzel, védekezik úgymond a szervezeted, s éjszaka elélvezel. Ha rendszeresen üríted, akkor meg beáll egy normális szintre. AMúgy az elmúlt másfél évben egyszer volt véletlen magömlésem. S egyszer sem történt "baleset" éjszaka. Tiniként sem túl gyakran. Évente egy-kettő.
31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!