Mit ehet és mit eszik egy 8 hetes rottweiler kutyakölyök, előre gyártottakat nem akarok!? Inni csak vizet és húslevet szabad neki adni? Éjszaka, ha még házon belül tartjuk pár hétig, mennyit alszik, és mennyit csörtet egy ilyen pici kutya?
Sztem 8 hetesen még szopnia kéne..
Vagy főtt hús, péppé törve meg tej..
ma 09:37
Miért ne élne meg?
Mert a Tv be a Tápokat reklámozzák?
(kiborít az ostobaságod)
Mellesleg az a leírás is kábé olyan mintha egy tápügynök mondaná!
Ha így lenne ahogy állítod, akkor már nem lennének kutyák!
15 évvel ezelött ugyanis még azt se tudták itt hogy mi az a kutyatáp!! (hogy lehet így átmosni embereknek az agyát? ez már müvészet!)
Egyébként szerencsésebb lenne mellé egy dajkakutya, vagy egy másik kölyök, mert ha egyedül van akkor fél és vonyít, nameg idegbeteg is lesz...
Ha nincs másik kutya akkor szerencsésebb ha veled alszik egy kosárkában az ágyon, vagy legalább a közelében vagy
(1 méteren belül)..
Inni vizet adja neki , esetleg húslevest !
Enni jó minőségű kölyök tápot vegyél neki (Acana , Royal Canin , Hill's ). Mellé főzzél neki (rizs + főtt húst , zúzát, májat , vadhúst (Én ezt szokta az enyémeknek ) !
Tejet , krumplit NE adj neki! És NE fűszerezd meg a kiskutya ételét,nem szabad !
Az oké , hogy nem szeretnél előre gyártott tápot , konzervet adni a kutyádnak , de mikor 30-40 kg os lesz , akkor azért a húsból és a rizsből elég sokat kell majd venned hogy jól is lakjon !
Mondjuk nekem 10 hetes a német juhászom de én adok neki száraztápot naponta 2x és egyszer főt kaját!Rizst,csirkehúst,répát megfőzöm!Evett már főt csirkenyakat,tojást,túrót,stb.
A 10:00 válaszolóval egyet értek,15-20 éve nem nagyon voltak száraz tápok és akkor is volt már német juhász kutyám neki csak főztem nem volt más!Gyönyörű egészséges volt és hosszú életet élt meg!Az ő étrendjében szerepelt még a tészta,nyúl máj-tüdő stb.
Egyszer hozattam neki egy BENTO nevű száraztápot az egyik állatkereskedővel (mert nálunk nem igazán lehetett kapni ilyesmit)de nem ette meg!Csonterősítőnek pedig a gyógyszertárakban lehetett venni úgynevezett MárkusPort!
Ja meg még frolik is volt már akkoriban azt jutalomfalatnak vettem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!