5 hónapos kisfiam gyümölcsöt, főzeléket, tejpépet, tápszert eszik napközben 4 óránként. Éjszaka viszont két óránként tápszerezik hajnali 4-ig, aztán óránként reggel hétig! Miért csinálja ezt? Már nyolc kiló! Félek hogy baja lesz ennyi tápszertől.
Szia!
Mennyi tápszert eszik meg egyszerre? Nekem 5,5 hos lányom 3x 2dl tépszert eszik, mellette nekünk is gyümi, fözi, és tejpép megy.Tápszert reggel 6-kor, este 7-kor, és 10-kor eszik. 2700 grammal született és most 6690 gramm. Neked mennyivel született?
Szia! Köszönöm a segítséget! Kipróbálom. De az jutott eszembe, hogy valószínűleg rosszul etetem. Sajnos a védőnő eddig nem volt segítségemre. Csak annyit mondott, hogy négy óránként. De azt, hogy mit és mennyit, azt nem.
Még egyszer köszönöm nektek!
Szia!
Megint az elsö vagyok. Még annyi jutott eszembe, hogy vannak olyan babás oldalak ahol a szakértö válaszol. Most sajnos egy se jut eszembe. De megprobálnák a helyedbe keresni egy ilyen oldalt, hátha ott kapsz olyan választ ami tényleg megoldja a problémátokat. Nagyon sajnálom, hogy ilyen a védönötök.Az éjszakai tápszer szerintem is jó ötlet, probáld ki hátha bejön. Ha nem akkor szerintem keress egy ilyen oldalt. De még az is jó, ha válaszolsz itt, hogy bejött-e az éjszakai tápszer. Ha nem, akkor jövöhéten csütörtökön megkérdem a védönöm, ö biztos mond valami jó dolgot. Akkor megírom neked. Boldog babázást.
Szia Első!:-)
Vettünk két fajta éjszakai tápszert is. Milupa jó éjszakát, meg BEBA-t is. Egyenlőre annyi a változás hogy nem kettő, hanem három óránként kér enni. Néha nem is vagyok benne biztos hogy éhes. Inni nem iszik egyáltalán, fintorog a vízre és a teára is. Azóta csinálja ezt mióta nem szoptatom, ugyanakkor 4 hónaposan ő döntött úgy hogy nem akar tovább szopizni. Visított mintha nyúznánk. Próbálom megnyugtatni, de csak az evéssel lehet.
ha megkérdeznéd az jó lenne!
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!