Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Szilikon vagy eredeti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szilikon vagy eredeti mell jön be nektek jobban egy lányon? Aki fogott már szilikonosat annak nem volt furcsa a keménysége? 21/L

Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 16:10
 1/9 anonim ***** válasza:

fura volt de mivel igányesen emberi méretüre volt mütve (nem ilyen Zalatnay Cinis tögyekre) ezért nem votl különösebben zavaró...

Ha engem kérdezel én az igazi mell pártján vagyok... inkább legyen pici hegyes de eredeti mint a nagy müanyag tejeskannák... :)

2016. jún. 7. 16:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Eredeti, formás: [link]
2016. jún. 7. 16:14
 3/9 anonim ***** válasza:
Eredeti-
2016. jún. 7. 16:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Eredeti. Én fogtam már pár műmellet, de még ha jól is nézett ki, nem volt túl nagy vagy ilyesmi, tapintásra akkor is rögtön érződik, hogy nem természetes. Szóval inkább az igazi. 36F
2016. jún. 7. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szilikon agy jön be.
2016. jún. 7. 16:31
 6/9 anonim ***** válasza:

em fogtam még, és remélem nem is fogok ilyet (ki)fogni!

24/f

2016. jún. 7. 16:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Eredeti
2016. jún. 7. 18:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Mindegy csak ne kicsi legyen.
2016. jún. 7. 21:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Mind1, csak szep legyen 😊

Szilikon is szuper, szeretem 😉

2016. jún. 8. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!