Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ti mit szólnátok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit szólnátok egy ilyen ajánlathoz?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy cosplayeztek egy karaktert egy töerténetből, pl valamilyen animét, vagy pl Ahsoka Tanot a StarWarsból, szóval egy viszonxlag extrém karaktert a valós emberekhez képest

és erre jelentkezne egy srác, hogy akár fizet is, de szeretne megdugni a cosplayben:D

nem, nem akar leqrvázni, nem téged akar megvenni pénzért, akár a nevedre sem kíváncsi, ő a karaktert akarja megdugni..

belemennétek ilyenbe?

2016. jún. 5. 17:47
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Jopenztert barmit lehet.

Sokba fog neked kerulni, de keresel egy ejjszakai lepket, megmondod neki h oltozzon be ennek es annak es viselkedjen is ugy, te meg cserebe adsz neki NAGYON sok penzt

2016. jún. 5. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez mivel másabb mint a klasszikus: ápolónős, szobalányos, iskoláslányos.... stb. jelmezes dug.@s pénzért, qrvákkal?????

Na ezt mond meg kérdező!

2016. jún. 5. 19:09
 13/18 A kérdező kommentje:

Abban más, hogy egy prostinak 90% hogy foglama since a karakterről. Ápolónőt mindenki látott már, az olyan beöltözést amúgy nagyon nem tartom vonzónak...

meg ápolónői ruhát bárki felvehet, de egy cosplay más, egy karaktert hozni nem ugyanaz, mint felvenni egy köpenyt

2016. jún. 5. 20:17
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Én cosplayer vagyok... K rva nem, így ugyan úgy nem lennék benne természetesen, mint ahogy jelmez nélkül sem. Se pénzért se ingyen.

Ha a párom kérné az más, de neki még nyilván nem kellene fizetnie.

Egyébként el vagy tévedve a cosplayel kapcsolatban, attól, hogy valaki beöltözik , nem jelenti azt, hogy úgy is viselkedik, mint a karakter. Vannak akik igen, poénból, de nem ez a jellemző. Egy fotózás, színpadi pózolás során természetesen felveszem én is a karakter jellegzetes mozdulatait stb, de nem járkálok egész nap anime vagy film szereplőnek képzelve magam.

Ha keresel egy fizetős nőt aki hajlandó erre, (soksok pénzért) és megmondod neki mit szeretnél, ő is tanulmányozni tudja a választott karaktered viselkedését előre annyira,mint bármelyik igazi cosplayer.

2016. jún. 6. 05:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Ah, nem arról van szó, hogy ha valaki beöltözik, akkor ő aznap csak a karakter személyiségét viseli, hanem arról, hogy tudja viselni a karakter személyiségét, hisz ismeri a karaktert

azért menézném azt a prostit, aki a szabadidejében valamilyen sorozatot néz, hogy megis erjen egy karaktert estére:D ez így nem megy, aki cosplayezik, az maga választja a karaktert és nem véletlenszerűen

2016. jún. 6. 07:32
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor csak azt tudom ajánlani, hogy szerezz magadbak egy cosplayes barátnőt.
2016. jún. 6. 07:59
 17/18 A kérdező kommentje:

Nyilván:D

Csak gondoltam rákérdezek, mások hogy vannak ezzel

a kérdés amúgyis csak kérdés, nem engem jellemez, a válaszok a mérvadóak

2016. jún. 6. 09:06
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy ápolónőnek is van karaktere, azt is hozni kell, nem elég a fehérköpeny. Ahogy a bejárónő is egy szerep stb, meg az apáca, meg a pap stb. stb. stb.
2016. jún. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!