Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok egy ilyen ajánlathoz?
Tegyük fel, hogy cosplayeztek egy karaktert egy töerténetből, pl valamilyen animét, vagy pl Ahsoka Tanot a StarWarsból, szóval egy viszonxlag extrém karaktert a valós emberekhez képest
és erre jelentkezne egy srác, hogy akár fizet is, de szeretne megdugni a cosplayben:D
nem, nem akar leqrvázni, nem téged akar megvenni pénzért, akár a nevedre sem kíváncsi, ő a karaktert akarja megdugni..
belemennétek ilyenbe?
1es, dehogy, nem hozhat akárki egy-egy karaktert, és a cosplayesek vala iképp felveszik a karakter jellemzőit... nem a ruha kell, a karakter!:D
2es, ez egy kérdés, nem ajánlattétel...
Nem tudom mi az a cosplay és Ahsoka Tanot-ot sem ismerem, sőt a StarWars-on is elaludtam, így ehhez a részéhet nem tudok mit hozzáfűzni.
Én ilyen össze-vissza dugásokba, egy éjszakásokba nem szoktam belemenni. Úgyhogy nekem tök mind1, hogy a cospleyben vagy hol akar megdugni a válaszom nem lenne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!