Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok egy ilyesmi ajánlathoz?
Én szánalmasnak találnám.
Ha valakinek szeretethiánya van, és jóban voltunk, akkor hívjon el beszélgetni, hagyja spontán alakulni a dolgokat, és ha úgy alakul, akkor úgyis megölelem, ahogy a barátaimat meg szoktam. Őszintén, szívből. Nem megrendelésre és pláne nem pénzért. Szeretetet, törődést, figyelmet nem lehet pénzért venni.
Csak azért ez a felvetés, mert amit a második válaszoló említett, az nem lehet valós esemény.
Adott esetben a srác, nem szerethető, saját meglátása szerint.
Szerintem függ attól is, hogy egyedülálló-e még. Mert nem hiszem, hogy a barátja mellett mást is szeretgetne.
Meg attól is, tetszik-e neki a srác.
Ha nem tetszik neki, akkor a korától is. Érettebb, felnőtt nő már nem megy bele ilyen játszmákba, pótcselekvések alanyaként.
Tehát, ha nagyon fiatal, tapasztalatlan, egyedülálló lányról van szó és még tetszik is neki a lány, esetleg lehet rá esély, hogy egy ideig megsajnálja.
Egy idő után viszont meg fogja unni a pótanyuka szerepét.
Akkor barátnőnek akarja a srác, csak nem ismeri be.
Ölelkezésre az ember nem vágyik haveroktól. Esetleg egyszer-kétszer esetleg, egy-egy nagyon nehéz helyzetben.
Na neeeeeem! Ilyen játékba nem szabad belemenni! Kedvesen, határozottan elküldeném.
Szeretetre, nem barátnőre.
Barátnője úgyse nagyon lehet.
Kérd meg egy fiú haverodat, hogy puszilgasson. Tőle hogy esne?
Na ne mondd, hogy nem barátnőnek szeretnéd valójában, ha lenne rá lehetőséged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!