Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet jól válaszolni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet jól válaszolni arra a kérdésre, ha egy férfi megkérdezi üzenetben a nőt, hogy dugunk?

Figyelt kérdés
megjegyzés: a nő nem csak dugni akar
2016. máj. 21. 22:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Igennel vagy nemmel!

De ha csak ennyi a beszélgetés, akkor én nemmel válaszolnék! Pedig én pasi vagyok.

2016. máj. 21. 22:56
 2/13 A kérdező kommentje:
én nagyon megalázónak érzem a helyzetet... sztem valami jár a nőnek is, ha már nem hivatásos stb... meg miért nem lehet bele vmi romantikát vinni egy vacsora pl. vagy nem tudom ...
2016. máj. 21. 23:00
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha tetszik az illető akkor szerintem nem nehéz igent mondani. Mindek mindent túl bonyolítani? A nő nem csak dugni akar...persze de a legfontosabb nekik is az.Különben nem dőlnének el kapcsolatok az ágybeli teljesítmény alapján.
2016. máj. 22. 00:01
 4/13 A kérdező kommentje:
nem bonyolítom túl, csak szeretnék rendszeresen és csak vele dugni és nem csak úgy h hello most dugunk? amúgy meg nem kellesz
2016. máj. 22. 00:09
 5/13 anonim ***** válasza:

Az egyik verzió: "Igen, kezed a konnektorba".

A másik verzió az opcionális :)

2016. máj. 22. 00:40
 6/13 anonim ***** válasza:
Én azt szoktam ilyenre írni,hogy én már eldugtam,te meg keresd meg.
2016. máj. 22. 03:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Ha nem akarnék semmi komolyat egy férfitól, csak alkalmi szexet, számomra akkor is kiábrándító lenne ez a gyökér stílus. (Én legalábbis lekezelőnek és megalázónak érezném, szóval a pasi egy csapásra elveszítené a maradék vonzerejét is.)

Én vagy válasz nélkül hagynék egy ilyen üzenetet, vagy az válaszolnám rá, hogy nem tudom, hogy ti dugtok-e, mi ma már túl vagyunk pár orgazmuson, most pilledünk.

2016. máj. 22. 07:29
 8/13 anonim ***** válasza:

Utolsó nagyon adja :D

Én is úgy vagyok vele, hogy az ilyet elolvasom, nyugtázom, majd nem válaszolok, hiszen annyi, de annyi szép pasi van, aki csak rám vár :D

Amúgy az esetek legnagyobb részében az effajta stílus mögött nem közöny, hanem önbizalomhiány, visszautasítástól való félelem, rejtett feszültség , megbántottság, nőkben való csalódás, egyéb frusztráció stb. húzódik meg.

Ha nem sajnálod, és nem érzed úgy, hogy ezzel ő sérülne, akkor benyomhatod neki az utolsó hozzászóló szövegét, az hatalmasat üt, máskülönben csak szimplán ne válaszolj. L/26

2016. máj. 22. 13:32
 9/13 anonim ***** válasza:
Én sose voltam ilyen bunkó egyetlen nővel sem. Még sincs sikerem a nőknél, pedig a Qasimodót nem rólam mintázták. Most már nem tudom mit tegyek!
2016. máj. 22. 13:39
 10/13 anonim ***** válasza:
miért megalázó a nőnek a dugás? valaki magyarázza már el.
2016. máj. 22. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!