Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » KERESZTÉNYEK! Meddig lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

KERESZTÉNYEK! Meddig lehet elmenni, házasság előtt?

Figyelt kérdés
Nagyon sok mindent hallani arról, hogy meddig lehet elmenni a szexualitásban házasság előtt keresztényeknek. Vannak akik már a csókot is bűnnek tartják, de én ezt nem gondolnám. Konkrétan meddig lehet elmenni, ami még tisztának számít, ha már tudod hogy Ő az igazi?

2016. máj. 19. 22:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Szexig.
2016. máj. 19. 22:50
 2/18 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
64%
Én mint római katolikus mondom, az anális öklözés még pont belefér.
2016. máj. 19. 22:52
 3/18 anonim ***** válasza:
17%
A testi egyesülés, a szeretkezés helye a házasságban van. Ezért az egymás előtti meztelenkedés, vagy a nemi szervek bármilyen érintése olyan tettek,a melyeknek a házasságban kell megvalósulnia.
2016. máj. 19. 22:53
 4/18 anonim ***** válasza:
ránézhetsz a lányra,de szigorúan nyakon fülöl:D
2016. máj. 19. 22:56
 5/18 anonim ***** válasza:
konfirmálkodott evangélikusv agyok..és akármeddig..nem fog ez befolyásolni :D
2016. máj. 19. 23:02
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
hazasag utani szex az hulyeseg :D en eddig minden baratomal lefekudtem de egyik sem vett el
2016. máj. 19. 23:02
 7/18 anonim ***** válasza:

Keresztény vagyok de a szex házasság előtti tilalma szerintem rossz és felesleges szabály

Akit érdekel bővebben erről mit gondolok írjon

2016. máj. 19. 23:03
 8/18 anonim ***** válasza:
39%

Nagyszerű, hogy vannak itt római katolikusok és konfirmálkodott evangélikusok.

Már csak az a baj, hogy senki nem ír az istennel személyes kapcsolatról. A válasz ugyanis itt keresendő. Nem a római katolikusoknál és nem is az evangélikusoknál meg a többieknél.

2016. máj. 19. 23:07
 9/18 anonim ***** válasza:
77%

Keresztény vagyok de a házasság előtt egy évvel együtt éltem már párommal :)

A drága plébánosunk mikor ezt meg tudta , nem akart összeadni bennünket :)

Hetven pár éves volt,anyukám megkért vegyek fel egy kivágott felsőt és menjek vele vissza a templomba,miközben ő beszélt a pappal,ő végig a nem kicsi dekoltázsomat fürkészte :) Lett templomi esküvőnk :) Ennyit a szentekről :)

2016. máj. 19. 23:16
 10/18 A kérdező kommentje:
Én rendszeresen gyakorlom a hitem és személyes kapcsolatom van Istennel. Mindenképp meg akarom tartani magam magától a szextől de mi fér bele előtte?
2016. máj. 19. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!