Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs jogsim mehetek a kukába?
21 vagyok, nincs se autóm, se jogsim, és egyelőre nem is érzek késztetést rá, hogy letegyem és vegyek egy autót..
Fiatal lányok! ennyire fontos dolog ez nektek? Ha valakinek nincs jogsija, vagy autója nem is kezdenétek vele?
Ha van egy babbettád márnyerő vagy...
De komolyan,szerintem nem az a fontos.Persze vannak nagyon ok os diplomás lányok akinek az autó fontos,vagy épp más...
5-os! Hol a francban lehet 100ert jogsit csinalni???? :D lassan a duplaja.
Par 100ezerert meg tudod, hogy milyen kocsit kapsz... olyat, amibe azok a lanyok nem ulnek be.
De hajra! Legy egy kicsit jobban kepben a dolgokkal...
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. A lányok szemében az autó és jogosítvány olyan, mint a férfiak szemében a női mell.
Férfiak, nektek a nő mellének mérete döntő az ismerkedésnél? Nem, nem az. Általában a lányok arcát és alakját nézitek, amik miatt külsőre vagy bejön nektek egy lány, vagy nem. Tegyük fel megismerkedtek egy szép arcú és nektek nagyon vonzó alakú lánnyal, akit eléggé kedveltek. Mikor először látjátok meztelenül, akkor pedig látjátok hogy gyakorlatilag nincs melle, csak kb két bimbó van neki a semmi közepén. Levon ez a vonzalmatokból az irányába? Nem. Semleges. Nem ad hozzá, de le sem von. Na most tegyük fel ugyanennek a lánynak hatalmas, formás, gyönyörű tejcsárdái vannak. Ez már hozzáad a vonzalmatokhoz, pluszpont a szemetekben.
A nőknek a férfi kocsijának és jogsijának megléte döntő az ismerkedésnél? Nem, nem az.
Tegyük fel megismerkedik egy nő egy férfival, akit kedvel és teljesen jól megvannak. Aztán megtudja, hogy a férfinak nincs jogsija, nincs kocsija. Negatívum ez a szemében? Levon ez a férfi értékéből? Nem, nem von le, de nem is ad hozzá. Ha lenne kocsija, az adna hozzá egy kis pluszt a férfihoz igen. De ha nincs, az nem von le, az egyszerűen csak semleges.
Nagy mell: Pluszpont
Kis mell: Semleges
Kocsi, jogsi: Pluszpont
Nincs jogsi: Semleges
Remélem értitek. Az én barátomnak sincs jogsija, nekem pedig van.
"Nagy mell: Pluszpont"
Hát nálam nem.
Igen, bocs.
Szóval 10-ből 8-9 férfinak UGYANAZON a nőn jobban bejön egy szép, kerek, természetes, nagy, formás tejcsárda, mint két bimbó a semmi közepén.
# 7, vicces vagy. Bírom az olyanokat akik így fogalmaznak és szerintük egy felfogás létezik. :D Hány éves vagy 10?
Ezek az opciók vannak.
Nagy mell: pozitívum/semleges/negatívum
Kis mell: pozitívum/semleges/negatívum
Kocsi, jogsi: pozitívum/semleges
Nincs jogsi, kocsi: pozitívum/semleges/negatívum
Szerintem mindenképp pozitív ha nem csak az én autóm amortizálódik és ha én nem tudok/nincs kedvem vezetni tud ő is.
Legközelebb a magad nevében beszél, ne általánosságban. Eddig kettőből ketten cáfoltak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!