Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolkodik a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodik a legtöbb lány így?

Figyelt kérdés

A legtöbb lányon azt látom, hogy az érvényesülést a pénzben látják, szóval ha van pénz, akkor érnek valamit, és ezért sok mindent képesek bevállalni és fiút is így keresnek.

Továbbá kapcsolatban srácot se maguknak, illetve részben maguknak, részben a külvilágnak keresnek, hogy menőzzenek, milyen pasijuk van.

Szóval mintha a csajok feladata pénzes pasihoz hozzámenni, mindegy milyen a pasi, de ha ezt elérte, akkor valaki.

A pénznek is ez a mozgatórúgója valahol, hogy a lányok egymásnak akarják mutatni, hogy milyen jól megy nekem, jobb vagyok nálad, csajos rivalizálás. Ezt én így látom férfiként.

2016. máj. 9. 16:16
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Pár ember többet olvas ki, mint ami le van írva.

Ki mondta, hogy ilyen csajok jönnek velem szembe? Meg hogy nincs pénz?

Én csak azt mondom, hogy ismerősök, történetek, meg amiket látok, az alapján ezt szűröm le...

2016. máj. 9. 19:01
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem rossz körökben mozogsz.
2016. máj. 9. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!