Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mellplasztika. Van itt olyan lány aki szintén gondolkodik ebben?
Nekem speciel bejön a kicsi mell (jobban mint a nagy). Szóval ízlések és pofonok.
#2 Neked is kár ilyenben gondolkozni (szerintem)
Ja, de gondolom ha a kis mell és ezek közül kéne választani valamelyiket: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__65..
akkor már másképp állna a helyzet.
A kis mell önmagában még nem zavaró. Sok lány hiszi, hogy ha nincsenek dinnyéi akkor máris kicsinek számít, holott B kosaras melltartót hordanak.
Mellplasztika inkább akkor javasolt, ha csúnyán néznek ki, nagyon lógnak hatalmas bimbóudvarral, zavaróan eltérő méretűek, stb.
Nem feltétlenül. Ahhoz a kérdéshez én is hozzászóltam, de ott kimondottan a mellre "kellett" koncentrálni. Ha egy lány tetszik, akkor az összehatás fontosabb (nem csak külsőre célzok).
Illetve ha tényleg csak külsőről beszélünk, akkor fontos a testalkat is. #2 válaszoló által linkelt képen a lány vékony, neki a nagy mell alapból nem is állna jól.
Pedig jól tud kinézni egy vékony lány nagy mellekkel (nyilván nem dinnye méretű mellekkel). Egy ismerősöm 174cm, 56kg, C-s mellekkel.
Az sem utolsó szempont, hogy mindig nagyobb figyelemfeltőek a nagy mellűek.
Enyém elvileg 75B, mégse nagyobb ennél a mellnél: [link]
Ne akarj olyan lány lenni, akit kb mindenki csak megfektetni akar a nagyobb mellméret miatt. Ha valakinek mellplasztika után fogsz megtetszeni, de most nem jössz be neki, az nem lenne furcsa?
Ne a figyelemfelkeltésre hajts, ha csak a melleddel fogsz tudni hódítani, akkor az cink.
Neked amúgy milyen testalkatod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!