Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mellplasztika. Van itt olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mellplasztika. Van itt olyan lány aki szintén gondolkodik ebben?

Figyelt kérdés
Az enyém kicsi, és tényleg kicsi, belefér kézbe ami elég zavaró, 22 vagyok már.
2015. febr. 13. 17:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Gondolkodom rajta :$

23/F

2015. febr. 13. 17:59
 12/17 A kérdező kommentje:

#11, lánynak érzed magad?

173cm,56kg vagyok.

2015. febr. 13. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
# 12 Igen, lánynak érzem magam :( Mi bajod a transzneműekkel?
2015. febr. 13. 18:06
 14/17 A kérdező kommentje:
Jaguar tudod, kis mell alatt pont olyat értünk mint ami annál a kérdésnél lévő képen van vagy amilyet én linkeltem be. Nem a C-s mellet nevezzük kicsinek, de sok pasi nagy tévedésben van.
2015. febr. 13. 18:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Jó gyorsan törölve lett a válaszom. Szerelem/szex kategóriában egy melleket mutogató videó már kirívóan szabálysértő?
2015. febr. 13. 18:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérdező én férfiként sokkal szívesebben tapogatok egy pici cicit, mint egy mellnek csúfolt szilikonlabdát. Sőt részemről a műnő nem jön szóba kapcsolatra.
2015. febr. 13. 18:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Testmagasságod/súlyod alapján szerintem te is hasonlóan vékony lehetsz, mint a #2 válaszoló által linkelt képen lévő lány.

Ízlések és pofonok. Lehet ez sovány vigasznak hangzik, de hidd el, nagyon sok fiúnak tetszik a kicsi mell (ez tévhit, hogy minden fiúnak bejön a nagy mell - mint mondjuk, hogy minden csaj álma a 25 centis fallosz).

2015. febr. 13. 18:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!