Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért gondolkodik a legtöbb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolkodik a legtöbb lány így?

Figyelt kérdés

A legtöbb lányon azt látom, hogy az érvényesülést a pénzben látják, szóval ha van pénz, akkor érnek valamit, és ezért sok mindent képesek bevállalni és fiút is így keresnek.

Továbbá kapcsolatban srácot se maguknak, illetve részben maguknak, részben a külvilágnak keresnek, hogy menőzzenek, milyen pasijuk van.

Szóval mintha a csajok feladata pénzes pasihoz hozzámenni, mindegy milyen a pasi, de ha ezt elérte, akkor valaki.

A pénznek is ez a mozgatórúgója valahol, hogy a lányok egymásnak akarják mutatni, hogy milyen jól megy nekem, jobb vagyok nálad, csajos rivalizálás. Ezt én így látom férfiként.

2016. máj. 9. 16:16
1 2
 1/12 October15 ***** válasza:
66%
Most a max szakmunkással de munkával nem rendelkező csitrikről beszélünk ugye?:D Csak mert edukáltabb körökben én ezt nem figyeltem még meg.
2016. máj. 9. 16:18
 2/12 anonim ***** válasza:
Én szégyellem az ilyen nők viselkedese miatt magam.
2016. máj. 9. 16:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Nálam olyan még egyszer sem volt, hogy a lány konkrétan a pénzre utazott volna.
2016. máj. 9. 16:21
 4/12 anonim ***** válasza:

Valamit nagyon rosszul csinalsz ha nalad csak erre utaznak a nok. Nem lehet sem megfoghato szemelyiseged,sem stilusod,sem nagy mereted ha erre probalod inkabb adni a hibat.

Igen,van sok ilyen "no" aki erre utazik,hogy csak az anyagiak szamitanak neki,de akkor te vagy rossz tarsadalmi korben keresgelsz,vagy 15-20 evesek kozott.

2016. máj. 9. 16:25
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát én lány vagyok es őszintén nem vagyolk ilyen, sőt, még hasonlókat sem ismerek. Nem minden lány ilyen, aki meg tényleg, azzal nem kell foglalkozni.
2016. máj. 9. 16:26
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem "gondolkoznak" igy. De onmagukban annyira semmilyenek hogy valamivel tarsadalmi statuszt kell szerezni. Es mivel massal mint gazdag pasival?

Amelyik no meg nem csak a nemi szervet latja magaban, az nem ilyen.

2016. máj. 9. 16:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Menj dolgozni, lerí rólad, hogy nincs pénzed.
2016. máj. 9. 16:51
 8/12 anonim ***** válasza:
Én se találkoztam még olyan csajjal akinél kizárólag a pénz lett volna szempont, a fiatalok között pláne nem. Inkább az van, hogy aki vonzó tulajdonságokkal rendelkezik -- okos, ügyes, életrevaló stb -- annak általában a pénzkeresés is eleve jobban megy mint aki nem.
2016. máj. 9. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem mondom hogy a pénz nem érdekel mert sajnos nekem nem mindíg van elég, de akkor sem ez alapján fogok választani. Nem hátrány de fontosabb, hogy milyen belül és igen a külső is de az anyagi része csak ezután van a listán. 21/L
2016. máj. 9. 17:12
 10/12 anonim ***** válasza:

Csak a csöves k*rvák ilyenek. Tudják, hogy nyomorékok lennének a saját lábukon megállni.

Nálam ezért kritérium a 130+ IQ.

2016. máj. 9. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!