Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért lett ennyire divat az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ennyire divat az anál szex, mikor azt igazából pont a pasik élvezik a prosztata miatt?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 18. 23:39
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
69%
Egyéjszakás hogy engedte rendszeresen? Ne fokozd tovább, mert olyan hazugságspirálba kerülsz, amiből nem tudsz kikecmeregni! :D
2016. ápr. 19. 14:37
 32/40 anonim ***** válasza:

31-es

Igazad van, az nem egyéjszakás volt, hanem hosszúhétvégés, ha létezik ilyen kategória.

4 nap, 3 éjszaka együtt. Sem előtte, sem utána.

De igazad van, ha lett volna további alkalom, akkor mondhatnám rendszeresnek.

Mea maxima culpa.

Tényleg nem hazudtam semmiben sem. Sem okom, sem tehetségem hozzá.

Azt sem tagadom, hogy némelyik lányban volt megfelelési kényszer, de ezzel nem tudok mit csinálni, főleg így utólag.

A lényeg, hogy nyitottabbak voltak, mint ahogy azt többen is sugallták.

A mostani barátnőmmel kb. 2 éve csináljuk rendszeresen.

2016. ápr. 19. 15:23
 33/40 anonim ***** válasza:
0%

#32:

Úgy sem győzöd meg a sok álszent, tapasztalatlan, prűd álomvilágban élő kisfiút :-P

Most meséljem el, hogy volt egy hosszú hétvégém egy negyvenes, több gyerekes, egyházi intézményben, vezető pozícióban dolgozó, köztiszteletnek örvendő nővel ... az első este egy 7 decis piroskaszörpös üveg volt a fenekében :-P ... És ez nem a legextrémebb kalandom volt az évek során :-D

Simán tendenciának nevezhető, hogy a nők nagyobb része imádja az anális szexet ;-)

(#23-as és #27 voltam)

2016. ápr. 19. 17:10
 34/40 anonim ***** válasza:

"az első este egy 7 decis piroskaszörpös üveg volt a fenekében"

Jól van, az igénytelen riherongyokat én nem számolom bele a "nő" kategóriába. Mondtam már, az ilyenek a tietek lehetnek nyugodtan, nem sajnálom egyáltalán. Érted, szutyok "nőket" dugsz seggbe, hát nagy kaland mondhatom...brrrr...:D

2016. ápr. 19. 17:18
 35/40 anonim ***** válasza:
54%

#34:

Két diplomás, két nyelven beszél, vezető pozícióban dolgozó, mint írtam a közegében köztiszteletnek örvendő negyvenes nő, aki 8-10 évet letagadhat a korából :-) Ennyit a te "szutyok" kategóriádról.

Az a baj, hogy fogalmatok sincs, hogy a nőknek milyen vágyai, perverziói vannak és MEGFELELŐ férfival ezeket hogyan is élik meg :-D Lila ködben vagytok kisbarátom, gőzötök sincs a való életről. Ez nem egy extrém példa volt .. bár nálad kiverte a biztosítékot, egy ilyen is :-P Mi lenne, ha az extrémeket is felsorolnám? :-D :-D

2016. ápr. 19. 17:26
 36/40 anonim ***** válasza:

"Az a baj, hogy fogalmatok sincs, hogy a nőknek milyen vágyai, perverziói vannak és MEGFELELŐ férfival

Ja, hogy te ismered minden nő vágyát (mert nyilván mindnek ugyanaz, persze), te női lelkek nagy tudója, és persze te vagy a MEGFELELŐ férfi hozzá...tudtam én hogy ide akarsz kilyukadni, mint írtam is korábban...hogy majd te bevezeted őket a valódi életbe! :DDDD Mesélj még kis, barátom, jókat derülök! De egy ilyen nagy szexmájszter mit itt bizonygatja a fantasztikus képességeit, miért nem a családjával meg a gyerekeivel van ilyenkor? :D

2016. ápr. 19. 17:38
 37/40 anonim ***** válasza:
43%

Egyrészt még dolgozom, másrészt meg nincs közöd hozzá, hogy éppen mit miért csinálok.

Az évek során (igen, több mint fél évtizede rendszeresen írok ide) már megfogadtam, hogy nem megyek bele ilyen vitákba. Tekintve, hogy nem vagy(tok - a többi hozzád hasonlóval együtt) vitapartnerek; azon okból, hogy amiről vitázunk arról neked van egy elméleted, nekem pedig objektív tapasztalataim. Így nem vagyunk a kérdésben egy súlycsoport :-P

A nagy szórakozásodban egyet tudatosíts magadban: én, mint itt törzstag és rendszeres válaszoló, soha nem kamuzok. Nincs rá szükségem, azért járok ide a kérdésekre válaszolni, ami az oldal célja: hogy válaszoljak a kérdezőknek, mégpedig legjobb tudásom szerint. Játssz egy játékot: tételezd fel, hogy tényleg így van és ennek tudatában olvasd újra amiket írtam ;-)

2016. ápr. 19. 17:53
 38/40 anonim ***** válasza:
Amúgy meg olvasd el a 7-es válaszolót. Azt egy NŐ írta. De gondolom neki is bemesélnéd, hogy jó ha feldugsz neki egy piroska szörpös üveget, mert ez a vágya valójában, pláne ha te csinálod neki! :DD
2016. ápr. 19. 17:54
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Te nem a kérdére válaszolsz, hanem vannak dogmáid, ami szerinted úgy van és kész, kivetíted minden nőre, amit átéltél egy két szutyokkal, és azt hiszed mind azt igényli, be akarod mesélni mindenkinek, hogy mi MINDEN nő álma (az anl szex,persze), beteg vagy nem kicsit!:D Ja és hogy mindenki más tuti tapasztalatlan tini aki itt van, kivéve te, a nagy élettapasztalt, aki itt bas.zod a rezet már vagy 5 éve! Szép teljesítmény, gratulálok hozzá! :D A másik meg...nem attól lesz "nem szutyok" valaki, hogy két nyelven beszél, meg diplomája van...

Na én befejeztem, viszlát!

2016. ápr. 19. 18:02
 40/40 anonim ***** válasza:

[link]

Itt van néhány amatőr magyar videó. Mindben ugyan az a férfi szerepel és különböző lányok. Mindenki döntse el a látottak alapján, hogy szeretik-e a lányok hátulról.

2016. ápr. 19. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!