Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan szellent szex közben! Ez természetes? Engem nagyon zavar.
Figyelt kérdés
Én lány vagyok és most már rendszeressé vált, hogy aktus közben szellentgetni kezd... van, hogy 6-7 alkalommal is durrant egy nagyot közben.. Ez engem feszélyez és kértem is már, hogy ne csinálja, de mindig azt mondja, hogy "kicsusszan" meg az "erőlködéstől" jön ki... Illúzióromboló és nagyon büdös...2016. márc. 7. 14:58
31/39 anonim válasza:
Elnézést, de régen nevettem már ennyit egy kérdésen. Mire jutottál vele azóta?
32/39 anonim válasza:
#21: rám csak egy gyönyörű lány nézett a villamoson vagy 10 perce, de pont akkor megmozdult a táskám és megcsörrentek benne a sörök...na ennyit a szemkontaktusról, inkább megyek égni, mint a rongy.
33/39 anonim válasza:
Nekem a csajom pukkant mikor ujjazom mert nagyon szorít olyankor, hogy jó legyen 😁
34/39 A kérdező kommentje:
Na tessék, van ahol a nő pukizik végig szex közben! Annyira jutottunk, hogy kiveszi mikor pukizik... Tehát szexelünk, gyorsan kirántja, elintézi és visszateszi... Az egyik nagyobb bélgázánál még el is ment közben a szoba sarkába és odaguggolt... szóval próbál odafigyelni... Én azt hittem, hogy ez természetes dolog a pasiknál...
2016. márc. 10. 22:58
35/39 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el. Hogy a francba bírna annyit fingani. Ekkora kamut, hogy kiveszi és a sarokba szellent :D
36/39 anonim válasza:
Hát ez remek megoldás :D
Kiveszi odafosik a sarokba és folytatja :D
37/39 anonim válasza:
És a többi malacpár nálatok, ott az ólban ugyan így csinálja?
38/39 Noren1989 válasza:
Csillagom, másik pasival nem is voltál? Merthogy ez korántsem természetes.
Kiveszi, mikor szellentenie kell? Azám ;) Reméljük amúgy bejön, mert ahogy leirtad, egy valódi, elhízott bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!