Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom állandóan szellent szex közben! Ez
természetes? Engem nagyon zavar.
11/39 A kérdező kommentje:
Igazából egyébként aranyos, tisztelettudó a hétköznapokban! A pocakját mondjuk szereti, 171 cm magas és 142 kg, de a lelke tetszett meg, de most már felmerült bennem a kapcsolatunk megkérdőjelezése, bárki aki ismer a kezdetektől a kapcsolatunk ellen voltak, mivel én elég szép lánynak vagyok mondható (a külvilág visszajelzései alapján) és nem értik, mit akarok egy ilyen külsejű fiútól, de engem a lelke fogott meg.
140kg? Tyuha majdnem 3x nehezebb mint te... Azert szoktal levegot kapni amikor radfekszik? :O
2016. márc. 7. 15:28
hát igen a zsirmalacok már csak ilyenek.
2016. márc. 7. 15:28
Durván jókat rögtem. Nagyon sajnálom. Ez gáz.
2016. márc. 7. 15:35
De hát mi a problémád, ha úgy is csak a lelke tetszik? Vagy az is büdös lett?
2016. márc. 7. 15:36
Hát most már mi sem értjük :)
De szomorú h egy ilyen "jókivágású" ember nem igazán veszi figyelembe h ugy viselkedik neha mint egy diszno.
2016. márc. 7. 15:36
Ennyi túlsúllyal csoda, hogy tudtok szeretkezni? Hogy a fenébe oldjátok meg? Gondolom Te vagy felül. Az is nagy mázli, hogy a farkából egyáltalán még kilátszik valami, a zsírpárnák közül.
2016. márc. 7. 15:49
18/39 A kérdező kommentje:
Igazából mostanság kezdem érezni, hogy valaminek nem így kellene működnie, én 17 éves vagyok, ő az első az életemben minden téren, ő 24 éves, nem tudom azt sem, hogy egyáltalán milyen az igazi szex...
en szinte sosem szoktam tanacsolni a szakitast de ha ez igaz akkor mindenkeppen szakits vele.
az nagyon becsulendo hogy a lelkeert szereted, eleve csak ilyen part kivan maganak gy normalis ferfi :) ugyanakkor ahogy irtad de tizeneves kozepiskolas vagy... jo lenne ha lassan tudnad mi az a szex... es vele biztos h nem tudod... biztos vok benne h olyan pozban ahol felul van nem is tudjatok csinalni... illetve ez a zabalok, fingok dolog....
en is szoktam fingoraszni kozben 2-3 biztos kijon de en eleve gyakran szellentek es nincs szinte szaga egyaltalan... ha van meg en is visszaszoritom amikor lehet ilyen helyzetben vagy tarsasagban...
2016. márc. 7. 16:03
Milyen az igazi szex? Miért ti, hogy szexeltek?
2016. márc. 7. 16:21
Kapcsolódó kérdések: