Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom állandóan szellent...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom állandóan szellent szex közben! Ez természetes? Engem nagyon zavar.

Figyelt kérdés
Én lány vagyok és most már rendszeressé vált, hogy aktus közben szellentgetni kezd... van, hogy 6-7 alkalommal is durrant egy nagyot közben.. Ez engem feszélyez és kértem is már, hogy ne csinálja, de mindig azt mondja, hogy "kicsusszan" meg az "erőlködéstől" jön ki... Illúzióromboló és nagyon büdös...
2016. márc. 7. 14:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

Szakadok a röhögéstől, furán néznek rám a villamoson.

You made my day!

Szereti a pocakjat - 142 kg :D

2016. márc. 7. 17:17
 22/39 anonim ***** válasza:
Rohadt igénytelen állat, lehet azt mondani hogy a természet Így úgy.... Ha tudja hogy nővel lesz akkor ne egyen!! Vagy uralkodjon magán.....
2016. márc. 7. 17:58
 23/39 anonim ***** válasza:

Már annyiba se nézz, hogy visszafogja magát...

Szedjen valami puffadás elleni gyógyszert, vagy tegye rendbe az étkezését. De a fő gondotok a tisztelet hiánya.

2016. márc. 7. 18:44
 24/39 A kérdező kommentje:
Igazából ő ilyen tipikus pasi, szóval sörözik, büfög, iszik néha, olyan régi filmes háziúr fajta... Talán azért ilyen! Klasszikus típus!
2016. márc. 7. 18:52
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Huhú, ez röhej. Szex közbe hamburgert nyom a csákó.
2016. márc. 7. 19:12
 26/39 A kérdező kommentje:
Lehet butaság, de már arra gondoltam, hogy beszerzek egy régi vicces dolgot, a pukipárnát és becsempészem az ágyba és nyomogatom, hogy érezze, hogy milyen gáz ez... (mintha én is pukiznék...)
2016. márc. 7. 20:02
 27/39 anonim válasza:
100%
Figyi, vegyél babot, főzd meg, ne öntsd le az első levét! Edd meg! Utána karalábéfőzelék + kelkáposztafőzelék, 1 kígyóuborka, 1 paradicsom és egy kis tej, várj 1 órát, majd kérd meg, hogy csináljátok kutyába, tehát te kutyában vagy, ő meg hátulról nyomja térdelve! ...és, amikor épp beleharapna a hambiba, vagy "szellentene" egy k*r*a nagyon, nyomj egy erőset te is és fosd pocakon! Után rögtön nyugtázd a történteket annyival, hogy "kicsusszant" Többé nem fog fingani, ezt garantálom.
2016. márc. 7. 20:10
 28/39 anonim ***** válasza:

Nem zavarná.

2016. márc. 7. 20:18
 29/39 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekek :))))))))))))) sírok!!!!!!
2016. márc. 8. 12:31
 30/39 anonim ***** válasza:
Hát ez egy igénytelen, bunkó , tahó, paraszt csákó.
2016. márc. 10. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!