Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az ha a sperma meleg és nyúlik? Mi undorító ebben?
Figyelt kérdés
Mert olvastam pár csaj negatív hozzászólását a spermáról és érdekelne a válasz. Miért?2008. szept. 4. 12:56
11/19 anonim válasza:
Az, hogy többen nem kedveljük, nem jelenti azt, hogy nem is csináljuk. Legalábbis az én esetemben. Arról meg nem tehetek, hogy nekem hányingerem van tőle. Ettől függetlenül olykor kibírom, hogy a barátomnak jó legyen és tetszik ahogy élvezi, úgyhogy megéri. Akkor meg miről beszélünk?
12/19 anonim válasza:
A kérdezőnek: figyelj azért ne hasonlítsad már össze a "puncilét" a több milliliter cuccal, ami a szádba megy. Arra voltál kíváncsi, hogy mi a baj a spermával. Megírtuk. A barátnődnek megmondhatod hogy ne legyen finnyás, de minket azért pls ne oktassál ki. Bocs, ha durva volt..
13/19 A kérdező kommentje:
Nem volt durva és köszi mindenkinek a hozzászólást!
2008. szept. 7. 13:01
14/19 anonim válasza:
najó de nektek is van előváladákotok ami egyenlő a mi "lucskunkkal" de mi nem lövünk bele a szádba. uh. azért ez kicsit más. ja és nem tom,h most te vagy abnormális vagy a pasim de az én barátomnak nem nyulós. (az abnormálisat nem sértésként értettem)
15/19 A kérdező kommentje:
Ezt a nyúlós kérdést azért tettem fel mert olvastam egy csaj sorai között, hogy így jellemezte a spermát. Az enyém vagyis az én spermám, hogy nyúlós vagy sem? Inkább azt írom, hogy igen mert hülyeség itt össze vissza kertelgetni, hogy olyankor ha és így tovább. Én nagyon is megértő vagyok a csajok hozzászólásával kapcsolatban, hogy miért is nem engedik sokan ,hogy a szájukba élvezzen a kedvese,partnere,barátja és itt jön az a bizonyos de, mert nekünk pasiknak vagyis a legtöbb pasinak( Mert van olyan,aki kivétel) fontosnak számít ez a cselekvés,odaadás,figyelmesség,egy nőtől, hogy ő önmaga mindenféle rossz tapasztalatok és íz érzések nélkül a szájába engedi, hogy élvezzen a pasi. Ezt nem minden egyes szeretkezzésnél kell rendszeresíteni,de néna,néha alkalmanként mi akadálya lenne? Tudom! Nyúlik, meleg,keserű. Tudom, hogy a puncinedv közelsem olyan meggyiségű mint a sperma és ég és föld a kettő között az íz és az állaga. De én részemről úgy szeretem a páromat ahogy van! Miért undorodjak a testnedveitől vagy egyéb dolgaitól? Minden ami hozzá tartozik az számomra nem undorító. Természetesen azért a pisi,kaki szexet teljes mértékben kihagyjuk. De még egy kérdés! Ha netán a sperma ízesebb lenne és nem olyan keserű mint a legtöbb esetben, akkor sem engednéd, hogy a szádba élvezzen a párod annak ellenére, hogy meleg és nyúlós? De ha már a szádban van miért zavar ha nyúlik? Ott nem látod csak érzed! Tisztelet a kivételnek,de azok a házasságban,kapcsolatban élők ne is csodálkozzanak ha a párjuk megcsalja mert nem kap meg mindent a párjától mert prűd. De nem mindenki ilyen, hogy ezt meg is tegye!!
2008. szept. 10. 10:02
16/19 anonim válasza:
Figyelj én értem, hogy te mit nem értesz, de azért az durva, hogy azért elhagy a férjem, mert prűd vagyok. Nekem pld iszonyú jó a házas életem, mindent, de mindent megteszünk egymásért, kivéve ezt az egyet én nem. Nem tehetek róla, rossz tapasztalatom van és kész. Abszolút nem vagyok prűd, sőt.... és nem hinném, hogy ez miatt mással kezdene a párom!!!
17/19 anonim válasza:
Azért annak ellenére, hogy sokan nem kedvelik, jó páran akkor is hajlandóak néha hagyni, h a szájukba menjen el a pasi. De nehogy már emiatt menjen tönkre egy házasság. Ezer más dolgot lehet még kezdeni egymással...
18/19 anonim válasza:
Irtózatosan undorító. Elég belegondolni, hogy miből van.
19/19 gyakortakerdezo válasza:
ha egy nő szereti a férfit, akkor lenyeli. pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!