Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért baj az ha a sperma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az ha a sperma meleg és nyúlik? Mi undorító ebben?

Figyelt kérdés
Mert olvastam pár csaj negatív hozzászólását a spermáról és érdekelne a válasz. Miért?
2008. szept. 4. 12:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
96%
Férfi vagy vagy nő? Ha nő, akkor egyéne válogatja kinek mi jön be, ha férfi, nyugodtan megkóstolhatod és rájössz. :-)
2008. szept. 4. 13:02
 2/19 anonim ***** válasza:
25%
Hát nem tudom, olyan az állaga, mint a takonyé. Persze attól még ez így természetes, de nekem akkor sincs kedvem nézegetni.
2008. szept. 4. 13:08
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Hát amikor hasamra, mellemre élvez a barátom, és próbálom letörölni és nyúúúlik meg a felét fel se szívja a zsepi, az nem kifejezetten gusztusos látvány. Tényleg olyan mintha takony lenne. Az íze meg hát tényleg nem jó, de inkább az zavar, h hirtelen viszonylag nagy mennyiség kerül a számba. Ettől függetlenül volt, h lenyeltem.
2008. szept. 4. 13:46
 4/19 anonim ***** válasza:
64%
Első válaszadó vagyok. Nem akartam írni, de látom ti is leírtátok, szóval engem is a takonyra emlékeztet....
2008. szept. 4. 14:14
 5/19 anonim ***** válasza:
95%
Szia! Én szoktam ált. ezt így jellemezni. De egy szóval se mondtam, hogy baj. Csak nekem nincs gusztusom lenyelni. ennyi. Nemtudom mit kell ezen problémázni. Az az undorító, hogy meleg, nyúlik, keserűs sós. És ehhez nemmindenkinek van gusztusa.
2008. szept. 4. 14:54
 6/19 anonim ***** válasza:
81%
Én megkóstoltam az enyémet, és nincs benne semmi különös... Se az íze, se az állaga
2008. szept. 4. 16:10
 7/19 anonim ***** válasza:
56%

elözö válaszodó hát no tudsz valamit XDXDXDXD

Amugy meg nem mindegy mit zabálsz elötte össze utána lehet nézni nem mindig van amikor kifejezetten jó a szaga pl gyümölcstöl nézz utána izét nem tudoom bocs én nem szoktam magambol megenni semmit

2008. szept. 4. 17:47
 8/19 anonim ***** válasza:
25%

hát gyerekek, nem tudom, mi van veletek, de én még nem tapasztaltam olyat, h a sperma takonyszerű lenne vagy épp sós.

ha normális barátja van az embernek, akkor az iszik ananászlevet, amitől köztudott, hogy sokkal édesebb íze lesz, másrészt tényleg nem kell össze-vissza enni mindent, és akkor az állaga se lesz "takony-jellegű"..

bár nem tudom mi ez a hasonlat, az én barátomnak inkább hígabb, mint h nyúlékony..elég fura észrevételeitek vannak:D

és én szeretem neki lenyelni, mivel nekem pont az tetszik benne, h meleg és édes.. gondoljatok bele, jobb lenne hidegen?:S az meg olyan lenne mint a ragasztó vagy nem is tudom, főleg azoknak, akiknek a barátjának "takonyszerű" a spermája:D hát részvétem..

2008. szept. 4. 20:53
 9/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem meg egyéne válogatja és kár részvétet nyilvánítani, kedves utolsó válaszoló. Te nyeld mint a torkos borz, mi meg másképp csináljuk. Ja és általában az én pasimnak is "takony" szerű, úgy tűnik többségben vagyunk. Akkor híg, ha többször élvez el. Lehet,hogy a te pasid minden aktus előtt elélvez?? Hát "részvétem"
2008. szept. 4. 22:51
 10/19 A kérdező kommentje:
Bocsánat,de akkor mi pasik többsége ne nyaljunk puncit mert olyan(lucskos) és ráadásul olyan a puncinedv mint a nyál? Hát ne legyünk már enyire finnyásak hölgyeim!
2008. szept. 6. 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!