Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma túléli meleg vízben?
Miért pusztulna el ha levegővel érintkezik?
Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.
Mindig vigyázni kell!!!
Tusolásnál hogy kerülne sperma a kezedre?
Vagy kerülhet, de akkor honnan van neked hüvelyed? Nemértem
jajj a kezem az csak egy példa volt...
ottvoltam minden bioszórán,de egyszer se magyarázta senki,hogy a vízbe túléli-e vagy sem a sperma xD
köszi az értelmes válaszokat xD
ooo de erthetetlenek vagytok. a kerdes szerintme egyszeru: tehat ha egyutt zuhanyozik a baratnojevel es elelvez es valamilyen modon osszekeni a kezet es utana megujjaza a baratnojet, lehet-e terhes -marmint a baratnoje?
amugy nem tudom minek kell allanodan a biosz orakat felhozni. en a nagy reszen jelen voltam, es tanultam is mivel orvosira keszultem (jelenleg ottvagyok) de ilyen dolgokrol nemhogy szo esett volna, de a nemi szervek fejezetet a konyv elejerol a tanarno kapasbol az utolso koze vagta a lecketervben es aztan termeszetesen "veletlenul" nem jutott ra ido ev vegen. ja es ezt meg az allatoknal is megcsinalta, nemcsak az emberi testnel. amugy meg ha le is adja, nem hiszem h ilyen jellegu illetve a szexualis neveles szempontjabol lenyeges dolgokat mondott volna. ennyit a nagy biosz orarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!