Ha elmegyek a dokihoz eseményutáni tablettát kérni akkor azt nem ingyen adja? Hogy ha meleg vízbe ültem és kijött belőlem a sperma akkor már nem lehetek terhes? Menstruáltam is közbe de azóta görcsölök, de mitől?
Figyelt kérdés
2008. aug. 27. 16:47
1/6 anonim válasza:
mensi közben ültél melegvízbe? mert lehet,hogy attól görcsölsz!
ha az aktus után mensiztél,akkor nem valószínű,hogy terhes vagy.AZ eseményutáni tabi csak 72 órán belül hat!csinálj egy tesztet!Aztán ha negatív,legközelebb védekezz!
2/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, nem ingyenes a tabletta, és az aktus után 72 órán belül kell beszedni! ha rögtön utána ültél vízbe, akkor csekély az esély a terhességre, pláne ha azóta mensid is volt! Lehet csak azért görcsölsz mert félsz a terhességtől nagyon! Vegyél egy tesztet, csináld meg, talán segít ezen, ha látsz egy negatív eredményt! Ha viszont továbbra sem múlik a görcsölés, menj el dokihoz, mert ciszta, vagy mióma esetén előfordulhat görcsölés, biztosabb, ha megnézeted magad!
3/6 anonim válasza:
72 oras tabletta nem ingyenes! En ezelott kb. 7-8 evvel fizettem kb. harom ezer forintot, plusz-minusz par 100 forint.... (Rigesoft)
6/6 anonim válasza:
Mioma ? Egy joindulatu daganat, de van akinek sok van es nagyok es van akinek emiatt orvosi javaslatra kiveszik a mehet. Anyukamnal ez volt, innen tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!