Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ferjem akivel 2 eve hazasok vagyunk de mostanaban bizonytalan vagyok vele kapcsolatban?
Ne gondolj a búval!
Mi férfiak is rögtön megyünk kefélni egyet, egy másik nővel, ha összeveszünk!(persze az impotensek nem)
Legalább tudod, hogy mással is lehet jót dugni, és nem fogsz a szolgája lenni egy életre, ha hülye!
Szerintem már csald ki jól magad, és amikor már a haverja sem fog annyira hatni rád eldöntod hogy kell-e valamelyik, vagy választasz végre egy normális pasit!
Mert azért milyen barát az aki megdugja a feleséged!
"hogy megcsaljanak valakit a megcsalt személynek is vastagon benne kell lennie."
Ja, de ha a Férj kefélt volna félre már itt óbégatnál, hogy milyen mocsok szemét az összes férfi.
#43-as, nem akartam írni, de azt a hangot, amit megengedtél magadnak, egyszerűen KIKÉREM MAGAMNAK!
Hogy jössz Te ahhoz, hogy így "beszélj", írj valakiről, akiről azt sem tudod kicsoda!?
Kinek képzeled magad?
Ezt a hangot sem Tőled, sem mástól meg nem engedem!
Remélem sejted, egy olyan megnyilvánulásért amiben sértegeted a másik felet jobb helyeken azonnali kitiltás járna!
Érvelni nem tudsz, sarat dobálni, sértegetni annál inkább.
Tudod, a stílus, maga az ember!
Nem tudom a nagy intelligenciádban észrevetted-e, de
1., a "kedves" Kérdező 2. mondata 3,5 sorból "és"-sel tele
/nem tudom miért, de szerintem egy 29 éves nőnek illene már helyes mondatokat szerkesztenie/
2., a Kérdező 29 évesen, férjezettként is lánynak tartja még magát!
És, hogy tudd, eszem ágában sincs itt védeni senkit.
A történet /már ha igaz!/ mind a 3 szereplője tökéletesen megérdemelte a sorsát.
Bevallom, akár szégyen, akár nem, de házasságpárti vagyok, és valahol mindig fáj, ha egykor egymást nagyon-nagyon szerető emberek megcsalják, becsapják egymást.
Ó jajj, nehogy kiderüljön hogy te nem tudsz érvelni, és mekkora sunyi vagy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!