Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy ferjem akivel 2 eve hazasok vagyunk de mostanaban bizonytalan vagyok vele kapcsolatban?
És akkor ismételjük el százszor: soha nem szabad megnősülni!
Kérdező, zárd le a kapcsolatodat a férjeddel, nyilvánvaló, hogy ez az egész nem működik.
Nem tudom miért, de nagyon drukkolok, hogy megértő legyen a férjed és mindent, de szó szerint mindent újra tudjatok kezdeni.
Bár, nagyon félek az ellenkezőjétől, és szívem szerint azt tanácsolnám, hogy soha ne áruld el neki, pedig tudnám jól, a megcsalás, az árulás a szeretett ember ellen, és maga a hazugság a lehető legkegyetlenebb dolog.
"
Nem tudom miért, de nagyon drukkolok, hogy megértő legyen a férjed és mindent, de szó szerint mindent újra tudjatok kezdeni. "
Te komolyan ennyire naiv vagy? Ennyire, de ennyire? Olvasd már el azokat, amiket eddig írt ez a "csaj".. az Isten óvjon meg minket az ilyenektől. Eszem megáll, 2 év. "veszekedés" és ennyi. Értitek, mert ő veszekedett, hát elcsattantak azok a csókok, hát megtörtént az a szex a másik férfival, aki egyébként amúgy is tetszett neki. Uramisten, mint az állatok, akik mennek az orruk után. Volt olyan kapcsolatom, ami 15 hónapnyi szenvedés volt, le voltam szarva rendesen, de magam miatt nem közeledtem senki más felé mert nem olyan a személyiségem.
De ilyeneknél nagyobb a valószínűsége hogy újra megtörténik, mert vele is fog egyszer veszekedni. Akkor is kell egy sármos "segítő", amit egy nem túl intelligens ember úgy értelmez, hogy ő ott volt, aki megvigasztalta. Ezek a magyarázatok, ez a felfogás a kérdezőtől... és akkor próbálják újra.. mit?? lol, ez ha jól látom itt úgy fordul elő, mint a sorsjegy. hát, most így sült el "sajnos"... de még mindig ez a hezitálás utána :D nagyon-nagyon kész
#24-es, gratulálok, így lehet a legkönnyebben csúsztatni, hazudni, lejáratni valakit, mint ahogy azt Te tetted a válaszodban!
Sikerült kiemelned 1 kis részt egy szövegből, de se a folytatást, se a teljes szöveget nem említetted.
Érdekes, elgondolkoztató jellemed lehet.
Szívből remélem a való életben nem olyan vagy, mint amit ma hajnalban megmutattál magadból a "nagyközönségnek".
Kérdező, nagyon sajnálom ami történt, de hidd el, nem Te vagy se az első, se az utolsó nő, akit könnyedén átvertek, kihasználtak a pasik.
Egyébként meg elég nagy bátorságra utalt, hogy el merted mondani, mert nagyon sok nő, férfi a párja megcsalását szóba se merné hozni.
Tudod, nagyon sokan úgy vannak, amiről a társ nem tud, az nincs, és lehet, hogy soha nem is lesz, azaz soha nem fogja megtudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!