Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, helló :-P Mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, helló :-P Mi a véleményetek az (elsősorban szexmentes) birkózásról fiúkkal, hülyülés, vagy erőpróbálgatás céljából?

Figyelt kérdés
Földharc, lábbal kulcsolások, karaterúgások, dobások, ökörködés? :-D Túl kevés lány ilyen vagány már manapság

2015. márc. 3. 19:33
 61/111 anonim ***** válasza:
89%
#59: Csak úgy érzed, vagy már sikerült is nyerned? :)
2018. márc. 9. 20:55
 62/111 anonim ***** válasza:
16%
Itt van még egy fiú aki bírkózna (lányokkal). 24
2018. szept. 23. 09:46
 63/111 anonim ***** válasza:
94%

Kicsi vagyok hozzá, 60 kilómmal nem hinném, hogy sok sikerem lenne:)

42/N

2018. nov. 3. 18:17
 64/111 anonim ***** válasza:
93%
#63: Szokták mondani, hogy kicsi a bors de erős.:P Ha van valamilyen jártasságod küzdősportok terén, akkor azért a 60 kilóval is lehet meglepetéseket okozni.:)
2018. nov. 4. 09:08
 65/111 anonim ***** válasza:
94%

Én is csak párommal csinálnám, mert kellően be tudok indulni tőle. De vannak haveiok akikkel játszottunk/szótakoztunk, imádtam :D

Alacsony vagyok és erős, de egy megtermett pasihoz kèpest gyenge mint a harmat..

de egyenként jöhetne minden, amit felsoroltàl

2019. júl. 30. 23:39
 66/111 anonim ***** válasza:
87%
Én imádok birkózni srácokkal 😂 (lányokkal nem, félek hogy bántódásuk esne, inkább csak ölelgetném őket xD pedig nem vagyok vmi veszélyes, a 60 kilómmal) ahogy pogózni is szeretek mondjuk egy punk koncerten, a legjobb buli 😂 /tini lány
2019. júl. 30. 23:48
 67/111 anonim ***** válasza:
0%
Miért dugni nem tudsz?!
2020. jan. 21. 09:52
 68/111 anonim ***** válasza:
92%
Hát én is szoktam néha birkózni a haverokkal, legyen a haver akár lány vagy fiú. A harc hevében senki nem gondol szerintem semmi rosszra. Én szeretem az efféle hülyüléseket. Sokszor nyerek, bár nincs semmi harcművészeti tapasztalatom. Lánytól eddig még csak egyszer kaptam ki. Leterítettem és lefogtam a kezeit, de a lábait nem. Ő meg tökön rúgott. Én legurultam róla. Aztán odanyúlt és elkezdte simogatni. Szerintem a többi már tiszta sor... Az volt az egyetlen alkalom, amikor meztelenül folytattam a birkózást valakivel. És döntetlen lett a második kör.
2020. máj. 23. 02:09
 69/111 anonim ***** válasza:
89%

Mi is szoktuk a barátnőmmel és néha fogadunk is hogy hány percig fogja bírni. Aztán vagy abban fogadunk ki főz kaját vagy kicsit másabb témában 😁.

Bár lehet van okom félni ha ennyi csaj szereti mert mondta lehet egyszer hoz barátnőt vagy barátnőket 😅. Bár nálunk mindig van benne valami szexuális töltet bár ha egy idegen csajjal csinálnám lehet másképpen gondolnám és tényleg csak poén lenne semmi több.

2020. júl. 8. 15:22
 70/111 anonim ***** válasza:
89%
Én imádom, de csak a párommal.
2020. júl. 8. 23:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!