Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, helló :-P Mi a vélemén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, helló :-P Mi a véleményetek az (elsősorban szexmentes) birkózásról fiúkkal, hülyülés, vagy erőpróbálgatás céljából?

Figyelt kérdés
Földharc, lábbal kulcsolások, karaterúgások, dobások, ökörködés? :-D Túl kevés lány ilyen vagány már manapság

2015. márc. 3. 19:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/111 anonim ***** válasza:
82%

Én szeretem és simán benne vagyok, mert semmilyen szexualitást nem vélek benne felfedezni. Mondjuk az egész gyerekkorunkat végig verekedtük a testvéreimmel. :D

Lehet emiatt semleges nekem. Mondjuk megnéznem hány lányt izgatna egy betört orr vagy pár zúzúdás. Az öcsém olyat behúzott fél éve, hogy hetekig "vakolnom" kellett a szemem alatt, hogy ne látszódjon a folt. :D

2015. jún. 17. 18:09
 22/111 anonim válasza:
28%
Én szeretem az ilyesmit szerintem még kicsit romantikus tud lenni. 15L
2015. júl. 6. 20:33
 23/111 anonim ***** válasza:
86%

"Szia!

Te ilyen "kanleány" féle vagy?

Ha nem, akkor egy igazi hapsit (ami olyan pont neked való) nem fogsz lebírkózni, ha csak ő nem hagyja. Szóval miféle erőpróbát akarsz velük? Egyszer a falnak lök és kijön a beled, hiába jársz tékvándózni."

ezen öt perce röhögök, mekkora állat vagy :D

2015. aug. 6. 19:24
 24/111 anonim ***** válasza:
88%

Én imádok így birkózni, verekedni. Bár szinte mindig szex lett a vége, de anélkül is imádom, szeretek verekedni :) De én sajnos azt vettem észre, a pasik nem díjazzák, sőt van aki szerint kifejezetten kislányos és óvodás szokás, mintsem szexi... :(

24/l

2015. aug. 13. 22:11
 25/111 anonim ***** válasza:
58%
Ezt nem értem. Egy férfi minek áll le lánnyal birkózni? Én 195cm 91kiló vagyok és edző terembe járok és bokszolok. Még ha kesztyűben is vagyunk a ringben egymás ellen fiúk akkor vigyáznunk kell egymásra. Tudom mert adtam már akkora ütést hogy percekig élesztettük az illetőt pedig az ellenfelem sem volt kicsi. Egy nővel kiállni? Lehet hogy egy pofonomtól legtöbb nő a földön lenne. Ezért nem akarok játszadozni velük. Ha velem egy lány verekedni akarna az nem vagányság hanem agyprobléma!
2015. aug. 31. 07:49
 26/111 anonim ***** válasza:
80%
Na az utolsó "jól lakott napközis" kicsit félre értette.. Ha már hülye vagy ne hangoztasd..
2015. szept. 27. 04:07
 27/111 anonim ***** válasza:
91%
Hát nem tudom... Azért furcsa lenne, ha egy lány meg tudna verni, elég sportos vagyok, de ha van olyan lány, aki valakin akar gyakorolni, abban benne vagyok, miért ne?
2015. okt. 8. 22:55
 28/111 anonim ***** válasza:
84%

En Imadok bunyozni. Ha volna ra vevo haverom nem hezitalnek :D a mai napig birkozunk az ocsemmel.

18/L

2015. okt. 16. 01:50
 29/111 anonim ***** válasza:
86%
Én vevő vagyok rá! :D :D
2015. okt. 16. 02:24
 30/111 anonim ***** válasza:
85%
Én nagyon bírnám :D 17/L
2015. nov. 16. 17:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!