Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, helló :-P Mi a véleményetek az (elsősorban szexmentes) birkózásról fiúkkal, hülyülés, vagy erőpróbálgatás céljából?
#25-ös: egyet értek veled.
Én azért nem boxolok és nem is vagyok 195 cm, se 91 kilo.
Én karatézok, fekete öves vagyok, első danos, 185 cm és 83-85 kg.
Lényegében nem csak ezt tudok, sok másféle harcművészetet is.
De a nők valahogy sosem mertek ellenem...hát bármi rosszat tenni így fizikailag. Talán mert tudjáák, hogy nincs esélyük. Talán egy barátnőm próbálta, de az nem tudom, hogy próbálkozás volt-e, mert lefogtam 5 másodperc alatt úgy, hogy szusszani sem tudott :D
Tetszett a boxoló írása.
Mivel én ilyen kis harcias csaj vagyok :D nagyon szeretek birkozni fiukkal. Hogy en milyen eros vagyok stb. :D Persze a végén mindig legyőznek és azt mondják, hogy csak a szám nagy. :DD
De ezt idegen fiúval nem tudnám csinálni. Ehhez nekem minimum baráti viszony kell. :)
Hát ez az egyetlen ok amiért szeretnék gyenge lenni. Szivesen harcolgatnék a barátommal, csak mivel küzdősportra járok már jó ideje nem lenne olyan izgi mert nekem kéne "engednem őt érvényesülni"
Ezt nem ilyen egoistaságból mondom vagy nem menőzni akarok vele, de sajnos én erősebb vagyok nála...szóval így nem
Nálunk aikido edzésen mindig megy a hülyeség. A senseieimmel szoktam így szórakozni, de mindig az a vége, hogy elhajítanak, vagy összehajtogatnak és leszorítanak a földre, néha kínos pozitúrákban. Ezen röhögünk, kicsit ilyen tesó szerű viszonyok vannak ott, így csak vicc az egész, sőt néha még pár perverz beszólás us jön közben, a végén meg kicsi a rakás, de ez mind csak vicc és játék, nem vérremegy, és tudom, hogy ők az erősebbek, de néha jó játszani. Más körülmények között pedig olyan orbitális szexualitás lenne belőle, hogy rágondolva remeg a lábam. 😄
19 L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!