Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, helló :-P Mi a véleményetek az (elsősorban szexmentes) birkózásról fiúkkal, hülyülés, vagy erőpróbálgatás céljából?
Figyelt kérdés
Földharc, lábbal kulcsolások, karaterúgások, dobások, ökörködés? :-D Túl kevés lány ilyen vagány már manapság2015. márc. 3. 19:33
101/111 anonim válasza:
Ezt a játékot a fiúk találták ki, mert tudják, hogy pillanatok múlva dugva lesz a legyőzött puncink! 😅
102/111 anonim válasza:
Lehet hogy fiúk találták ki, de rendszerint a lányok is élvezik, mert érezhetik közben a fiúk testi erőfölényét teljesen biztonságos körülmények között, hiszen nem vérre menő harc ez.:)
104/111 anonim válasza:
A volt barátnőimmel szoktunk birkózni, apróbb erőpróbákat kitalálni, de sajnos (eddig;)) nem találtam legyőzőre a szebbik nem részéről. Bármikor benne lennék ilyesmiben, barátilag is.
105/111 anonim válasza:
Küzdősportoló (karate) lány vagyok
Edzésen szoktam fiúkkal is lenni párba, sőt szinte csak velük mert kevés a lány...
Baráti harcban még nem volt részem, de van olyan személy akivel benne lennék
106/111 anonim válasza:
105: kivel, és miért csak egy olyan személy van?
110/111 abigel0000 válasza:
Judozok és én is szoktam fiukkal edzeni mint a 105-ös, de az nem mondható barátinak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!