Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom imádja a talpam nyalogatni és a lábujjaim szopogatni, de a talpamra hihetetlen csikis vagyok. Mit tegyek hogy ha a talpamhoz ér ne rugkapáljak?
Figyelt kérdés
Addig még nincs is baj amíg a lábujjam szopogatja mert tényleg jóérzés de mikor a talpam kezdi nyalogatni akkor egyszerűen nem tudok megülni. Pedig imádja a lábaim meg imád ráélvezni és ezzel örülök hogy boldoggá thetem de akkor is zavaró amikor a talpam kezdi nyalni (ami a kedvenc része) két-három nyalás után nem bírom. Ezt hogy tudnám elviselni?2014. júl. 16. 22:13
31/37 anonim válasza:
Jah. nagy mázlista ha csikis és nem engedi neki..
Meg amúgy fogja keres valakit azt csinálja neki, nem kell ehhez mázlistának lenni.
Tudod ki a mázlista? Akinek már megérkezett az Oculus Rift Dk2 :)
32/37 anonim válasza:
Azért hihetetlen mert nincs semmi szükség arra, hogy kiírja ide a személyes, szexuális játékaikat a párjával, nem szolgál semmi célt.
33/37 anonim válasza:
31: de hát már meg is oldották ezt a problémát
32: miért, ha kamu lenne, akkor mi célt szolgálna?
34/37 anonim válasza:
Sziasztok!!vegre egy normalis ertelmes elbeszelgetes lehet olvasni a temaval kapcsolatban!!tok jo ritka sajnos!!jo a tema mi is nagy rajangoi vagyunk a lab illetve labjatekoknak!!vagyis nekem van nagy vonzalmam a labak talpak irant!!parom pedi nagyon kedveli ha kezelem oket :) ez a csiklandozas dolog igen erdekes es nagyon jo dolog!!ahhoz h ne erezd kikeszitonek a talpaid nyalogatasat sztem a legjobb technika meg a talp hozzaszoktatasa az erinteshez cirogatashoz!!hisszas lassu finom cirogatas,kremes olajos talpmasszazs majd labfurdo!!ha van idonk en orakat el szoktam ezzel tolteni hogy a parom talpait kenyeztetem!!ezek utan kibirhato a dolog marmint a talp nyalogatas!!eloszor durvabban kell es te iranyitsd hol merre mennyire erosen nyalhatjak a talpaid!!en meg az enyhe kellemes harapdalast szeretem nagyon ami nagyon elvezetes tud lenni!!saroknal labujjaknal kulonosen!!illetve a labujjak alatti resz ami az egyik kedvencem!!ott nagy elvezeteket lehet okozni!!kivancsi vagyok hogy tetszik amit irtam!!varom a reakciokat :)
35/37 anonim válasza:
Fú, mekkora mázlista a kérdező barátja... csakis ilyen barátnőt! Gyerekkori álmaimat váltaná valóra :D
36/37 anonim válasza:
Nagyon klassz amit írtál, hasonlókat én csináltam a barátnőmmel, nagyon kedvelte és várta már az alkalmat.
37/37 anonim válasza:
Fuu, de jo volt ezt olvasni :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!