Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? A párom imádja a talpam nyalogatni és a lábujjaim szopogatni, de a talpamra hihetetlen csikis vagyok. Mit tegyek hogy ha a talpamhoz ér ne rugkapáljak?
Nagyon nem kell durvulni, meg fejbe rúgni :D de azért bizonyos értelemben igen:
Te irányítsd. Ne csak "tűrd" a kényeztetést, hanem mostantól te vedd át a vezetést a játékban. Figyeld meg, így mennyire sokkal jobban tetszik majd neki.
Nyomd oda a talpadat a szájára, először csak finoman, de te érezd, mennyire kell NEKED, hogy az NE csikizzen. Játékosan nyomd le az arcát maga előtt/alatt, mintha legyőznéd. Te mondd meg neki, határozottan(!), hogy mit és hogyan csináljon közben. Konkrétan utasíthatod is, -- biztos hogy neki az is tetszik, ha ilyenkor te játszod a főnököt.
például:
Mondd neki, hogy feküdjön hanyatt eléd a földre, és majd TE vezeted a játékot. Kipróbálhatsz különféle pózokat: szemből kucorodjon eléd, hogy először csak azt érdemelje ki, hogy felülről puszilgathassa a lábadat, mint egy királynőnek; - vagy keresztbe feküdjön, hogy mindkét lábadnak kényelmes lábtartóként szolgáljon a mellkasával, és te dönthesd el, melyik lábadat nyújtod neki; - vagy ülj egy kényelmes, magas karosszékbe, ami alatt éppen elfér, hogy csak a feje látszódjon ki, így az egész arca pont egészen a lábaid alá kerüljön, stb...
Így, hogy már te vagy felül, magad szabályozod azt is, milyen erővel érinti a talpadat. Pontosabban most így a talpad érinti őt. Figyeld meg, hogy mennyire tetszik neki, ha néha játékból, ülő helyedből valamivel nagyobb testsúlyt viszel át a lábadra, és játékból, (pld "büntiből" ha még mindig csiklandozni merészel,) megtaposgálod. Ugye így világos, hogy nem feltétlenül kell hozzá durvulni, vagy igazi rugdosással komoly sérülések veszélyének kitenni. Nem karateóra végül is :)
más:
Mondd neki, hogy nyissa ki a száját amekkorára csak tudja, és nyomd bele a szájába a lábfejedet. Mondd neki, hogy dugja ki a nyelvét amennyire csak tudja, és te magad "töröld bele" a talpadat a nyelvébe. Vagy szorítsd rá a szájára az egyik lábadat, a másik lábad ujjaival meg csippentsd össze az orrát, hogy "teszteld" mennyi ideig bírja egy levegővel. :D
Ha ez megvolt, szólj, és jön folytatás :D
*nyomd le az arcát MAGAD előtt/alatt
Ja, és ki ne felejtsem a kedvencemet:
Úgy kapjon vacsorát, hogy te eteted meg. Természetesen lábbal. :D
<< Hát egyszer játék gyanánt egy buliból jöttünk haza és rajtam fekete magassarkú volt, és abból itta a pezsgőt. Aztán jött a szokásos nyalás. >>
Na ugye, hogy van fantáziátok is :D
<< Eddig csak úgy csináltuk hogy háton feküdtem és hátúlról puszilgatta nyalta-falta a lábam. De legtöb esetbe a kanapán ülök és előttem térdél és úgy szemből kényezteti a lábam. Mondjuk volt amit csak részben élveztem amikor a lábbal vertem ki neki, az elég kényelmetlen >>
Na pont erre mondtam, hogy ideje stílust (meg szerepet) váltani. Ne fagyi legyél, hanem aki tudja is hogy ez HOGYAN jó neked.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!