Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A párom imádja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom imádja a talpam nyalogatni és a lábujjaim szopogatni, de a talpamra hihetetlen csikis vagyok. Mit tegyek hogy ha a talpamhoz ér ne rugkapáljak?

Figyelt kérdés
Addig még nincs is baj amíg a lábujjam szopogatja mert tényleg jóérzés de mikor a talpam kezdi nyalogatni akkor egyszerűen nem tudok megülni. Pedig imádja a lábaim meg imád ráélvezni és ezzel örülök hogy boldoggá thetem de akkor is zavaró amikor a talpam kezdi nyalni (ami a kedvenc része) két-három nyalás után nem bírom. Ezt hogy tudnám elviselni?
2014. júl. 16. 22:13
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Egyébként meg, NE verd ki neki lábbal.

Szépen érdemelje ki a "királynőjénél", a megfelelő minőségű(!) talpimádattal, hogy ő is kaphasson élvezetet.

Pld ha csikiz, akkor sajnos mára annyi volt.....

:D

2014. júl. 17. 12:46
 12/37 A kérdező kommentje:
Igazából azért kérdeztem mert ma van a szülinapja és szeretném meglepni, de nem szeretném hogy törött orral végződjön :)
2014. júl. 17. 20:32
 13/37 anonim ***** válasza:

Hidd el, ez éppen a megfelelő meglepetés lesz. :)

Szerintem innentől kifejezetten be akarja venni a repertoárba. Csiklandozás-probléma örökre megoldva :D

Ne rugdalódzz, hanem határozottan nyomd rá a talpad az arcára, az orrát gondosan elkerülve.

Ahogy akkor is, amikor máshol büntized-taposgálod, nem kell félni komoly sérülésektől, ha alapvető biztonsági szabályokat betartasz. Tabu pld a vese, a lengőborda, a torok...

2014. júl. 17. 23:02
 14/37 A kérdező kommentje:
Na nagyon jól sikerűlt :) Nagyon meglepődött amikor bejött az ajtón én estélyibe fekete harisnyába és magassarkúba vártam, amikor átöleltem akkor megbilincseltem és leültettem az étkező asztalra elővettem a meglepi tortát, amit a lábammal kezdtem neki a szájába rakni. Azt kell hogy mondjam nagyon tetszett neki a dolog amikor a krémes cuccot lenyalta a lábamról aztán levettem a harisnyát felállítottam és hátrafektettem de úgy hogy a bilincset nem kapcsoltam ki, aztán leültem a kanapéra és mondtam hogy dugja ki a nyelvét (amit ti is tanácsoltatok) és elkezdtem húzogatni szép lassan felváltva a lábam a nyelvén aztán pedig (szintén a ti tanácsotokra) mondtam hogy forduljon hasra, amint ezt megtette leültem elé és ingerelni kezdtem azzal hogy így a szájához érintettem a lábam de gyorsan elkaptam, aztán hátra mentem egy jó 10 métert leültem a konyhába és mondtam neki ha a lábam szeretné kússzon el idáig. (Szerintem a katonák nem kúsznak olyan gyorsan mint ahogy ő) Aztán amikor oda ért jó vastagon befujtam a lábam tejszin habbal mondtam neki parancsolóan hogy nyalja le. Úgy nézet rám mint ha azt közöltem volna vele hogy ő lett a világ ura, azért a nézésért megérte ez az egész :) szóval lenyalattam vele az egészet, és nagyon tetszett neki hogy én irányítok, és most tényleg úgy tekintett rám mint az úrnőjére :) Aztán kikapcsoltam a bilincset és a két magassarkúbol (ami rajtam volt) boroztunk. Nagyon tetszett a dolog neki, aztán a szexnél nem tudott hálálkodni hogy milyen szerencsés hogy engem kifogott. Pedig én vagyok szerencsés egy ilyen férfival. Aztán egy szopással koronáztam az estét nagyon élvezte! Ja és anyira lefoglalt a koreográfia betartása hogy még a csikit is kibirtam. Nagyon élveztük az estét. Köszönök minden tanácsot! :)
2014. júl. 18. 00:13
 15/37 anonim ***** válasza:
Az a "ti" egyedül én voltam, de nagyon szivesen :)
2014. júl. 18. 01:15
 16/37 anonim ***** válasza:
komolyan nem értem, hogy ez miért nem jön be több nőnek D:D
2014. júl. 18. 01:20
 17/37 anonim ***** válasza:
Sajnos az az általános tapasztalat, hogy a nők _nem_tudják, mi a jó nekik. Meg kell nekik tanítani. A kérdezőben az a különleges, hogy kész magától utánajárni a dolgoknak, és önállóan tanulni, (respect érte!) mielőtt előítéleteket táplálna azzal szemben, amit még ki se próbált.
2014. júl. 18. 07:04
 18/37 A kérdező kommentje:
A párom nagyon jól szokatott hozzá ugyanis előszőr csak maszírozta a talpam, és mikor látta hogy tetszik megpuszilta. Aztán a lábujjaim kezdte szopogatni, de amikor a talpam kezdte volna akkor jött ez a csiki :) De tegnap nem is foglalkoztam már a csikivel és jól is sült ki a meglepi :)
2014. júl. 18. 08:01
 19/37 anonim ***** válasza:
Mázlisták vagytok :D
2014. júl. 18. 08:16
 20/37 A kérdező kommentje:
De igazából meg lehet érteni hogy néhányan miért vonakodnak a dologtól. Pedig amikor a lábujjadon érzed a nyelvét nagyon jó :)
2014. júl. 18. 08:29
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!