Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? A párom imádja...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? A párom imádja a talpam nyalogatni és a lábujjaim szopogatni, de a talpamra hihetetlen csikis vagyok. Mit tegyek hogy ha a talpamhoz ér ne rugkapáljak?

Figyelt kérdés
Addig még nincs is baj amíg a lábujjam szopogatja mert tényleg jóérzés de mikor a talpam kezdi nyalogatni akkor egyszerűen nem tudok megülni. Pedig imádja a lábaim meg imád ráélvezni és ezzel örülök hogy boldoggá thetem de akkor is zavaró amikor a talpam kezdi nyalni (ami a kedvenc része) két-három nyalás után nem bírom. Ezt hogy tudnám elviselni?
2014. júl. 16. 22:13
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

""meg lehet érteni hogy néhányan miért ""

Igen??? Na, és miért?

2014. júl. 18. 11:32
 22/37 A kérdező kommentje:
Jó ezt a férfiak nem értik, de a nő bizonyos testrészeket nem ``fogad`` el és pl ezért. De ha pontos választ szeretnél van aki fogyatékosságként fogják fel, de szerintem ez nagyon aranyos hogy nem csak a mellem és a fenekem érdekli (mint testrész) mert igazából 100% os figyelmet fordít irántam :) Na de a mondandóm lényege az lenne hogy a nők nagyrésze fél attól amit nem próbált. Ezért is vonakodnak sokan. Pedig hangsúlyozom isteni :)
2014. júl. 18. 21:10
 23/37 anonim ***** válasza:
Minden lánynak így kellene hozzáállnia, ahogy te :)
2014. júl. 19. 08:49
 24/37 A kérdező kommentje:
:)
2014. júl. 19. 14:03
 25/37 anonim ***** válasza:
Nagy respect Neked, tényleg szerencsés a párod. :)
2014. júl. 30. 09:24
 26/37 A kérdező kommentje:
Most voltunk nyaralni a balcsin, és este a sötétbe a vízbe ketten én feküdtem a matracon ő pedig csak szagolgathatta a lábam, így akartam egy kicsit fel ajzani, amikor vissza mentünk a szálásra mondtam neki hogy térdeljen le. Mondtam neki hogy szájjal vegye le rólam a papucsot. Ez miután megtörtént mondtam neki hogy válasszon egy lábat. Ő a jobbat választotta (az a kedvence) mondtam neki hogy jöjjön közeleb a jobb lábammal benyultam a strand nadrágba és egyből kitapintottam hogy nagyon merev már :) Elkezdtem a lábammal simizni a fütyköst aztán kivettem és azt mondtam hogy ráverheti azzal a feltétellel hogy tisztára nyalja a fekete kapos babacipőm mert poros. Ő ezt örömmel tette elég nagy adag cucc kijött kellemes meleg volt :)
2014. aug. 1. 15:10
 27/37 anonim ***** válasza:
100%
Na neee, ez már kezd egyre inkább egy kamukérdésre hasonlítani.
2014. aug. 1. 23:12
 28/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom ezen mi olyan hihetetlen. Szeretem mikor a lábammal foglalkozik, meg a balaton amúgy is elég kihalt itt ott sötétedés után. Mondjuk lehet hogy nem kellet volna így belemenni a részletekbe... De biztosíthatlak hogy nem kamu
2014. aug. 1. 23:21
 29/37 anonim válasza:

Én is szerettem a páromnak kényeztetni a lábát, de sajnos ő is csikis volt, néha bírta pár percig, néha nem. De mindig nemtetszéssel fogadta hogy én ezt csinálom neki, úgymond visszataszítótank tartotta. Lassan 3 éve el is hagyott nekem meg maradt azóta az "online láb-fétish " filmek. A youtube nem mondja soha hogy hagyjam abba mert csikis.

Végül is az lány aki csikis , soha nem fogja megszokni ezt.

2014. aug. 3. 14:03
 30/37 anonim ***** válasza:
27: De tényleg, miért olyan hihetetlen? Mert te nem vagy ilyen mázlista?
2014. aug. 4. 16:04
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!